AcasăSPORTVeste extraordinară pentru Simona Halep. Ce se va întâmpla la Roland Garros...

Veste extraordinară pentru Simona Halep. Ce se va întâmpla la Roland Garros cu românca noastră

Simona Halep

Simona Halep a devenit principala favorită să câştige turneul de la Roland Garros, după ce numărul 1 WTA, Asheligh Barty, a anunţat că nu va participa anul acesta.

Australianca Asheligh Barty a anunțat că nu va juca în acest an la Roland Garros.

„Sunt două motive. Primul este legat de riscurile care încă există, din cauza Covid. Al doilea motiv este legat de pregătirea mea, care nu a fost ideală, pentru că nu m-am putut pregăti cu antrenorul meu, din cauza restricţiilor de călătorie de pe teritoriul Australiei”, a transmis Barty.

Simona Halep face parte din cele 11 românce care vor juca la Paris. Până atunci, ea se va antrena pentru Roland Garros în turneul de la Roma.

Turneul de la Roland Garros va avea loc în perioada 21 septembrie – 11 octombrie.

Roland Garros se va desfășura cu spectatori

Preşedintele Federaţiei Franceze de Tenis, Bernard Giudicelli, a anunţat, luni, că ediţia din 2020 a turneului de Grand Slam Roland Garros nu se va desfăşura fără spectatori.

„Roland-Garros va fi primul turneu care are privilegiul de a primi spectatori. Numărul acestora va fi redus pentru a permite ca turneul să fie organizat în condiţii de siguranţă”, a declarat Giudicelli.

Arena Roland Garros are 12 hectare şi trei terenuri principale, potrivit telekomsport.ro. Aceste spaţii au fost divizate în trei subspaţii independente unele de altele. Pentru fiecare dintre aceste trei terenuri, publicul va intra şi ieşi prin porţi de acces dedicate fiecărui spaţiu, fără a putea trece de la unul la altul.

Vor exista maxim 5.000 de bilete pentru terenul Philippe-Chatier şi anexele sale, tot 5.000 pentru arena Suzanne-Lenglen şi terenurile anexe şi 1.500 pentru zona de teren Simonne-Mathieu.

author avatar
Andreea Vlad
149 afisari

1 COMENTARIU

  1. Această Ianis a tenisului machidon ,chiar dacă va fi singura la acest turneu ,va ieși pe locul doi.!!!.. culmea prostiei..!!!..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger