Cauta

TVR a sublicentiat 12 partide de la Euro 2012 catre DolceSport!

Numirea sotiei lui Vlad Enaschescu in functia de redactor-sef al Colectivului Emisiuni si Transmisiuni Sportive din TVR provoaca un nou scandal in cadrul Departamentului Sport. De pe o parte, colegii acuza faptul ca aceasta a fost instalata fara concurs, pe de alta parte, noua postura coincide cu sublicitarea catre DolceSport a mai multor competitii sportive de larg interes.

Cosmin Cernat si Vlad Enachescu, doi buni prieteni, doi parteneri de afaceri de nadejde

Din fosta prezentatoare tv si, ulterior, producatoare a programelor rezervate UEFA Champions League, Daniela Enachescu a devenit ditamai redactorul-sef al Colectivului Emisiuni si Transmisiuni Sportive din cadrul TVR, functie pe care a detinut-o, in trecut, si sotul acesteia, Vlad Enachescu, in prezent directorul postului DolceSport.

Vlad Enachescu

De cateva luni, Daniela Enachescu asigura interimatul in respectivul sector, asta dupa ce Sorin Stoian, fostul sef, s-a „transferat” la TEAM Marketing AG, firma elvetiana care administreaza drepturile tv pentru Liga Campionilor si Europa League.

Daniela Enaschescu

Vineri, numirea celei poreclite „Gospodina” a devenit oficiala, dar colegii acesteia vor sa sesizeze Consiliul Concurentei, insinuand ca sotia lui Enachescu – rasplatita mai nou cu un salariu lunar de 6.000 RON – a fost „unsa” sefa fara a sustine un concurs, asa cum prevede legea.

La Dolce vita!

Curios, aparitia oficiala a Danielei Enachescu la pupitrul de comanda al „Transmisiunilor Sportive” coincide cu instrainarea unor competitii sportive catre televiziunea sotului acesteia. Intr-o sedinta cu toti angajatii Departamentului Sport, tinuta la finele saptamanii trecute, redactorul sef Cosmin Cernat – aflat pe picior de plecare la DolceSport – a anuntat marea bomba: TVR a sublicentiat catre DolceSport toate competitiile de la Jocurile Olimpice 2012 unde nu vor participa sportivi romani. Mai mult, TVR a cedat, tot catre DolceSport, numai putin de 12 meciuri de la Campionatul European de fotbal – editia 2012.

„Reteta” de succes

Este vorba despre o „reteta” uzitata cu mult succes de catre caracatita „Cernat-Enachescu” si in trecut. Supranumiti „Baietii destepti din TVR”, cei doi au dat prima lovitura in februarie 2007, dupa ce „creierul” Enachescu devenea suspectul numarul 1 intr-un scandal legat de pierderea de catre postul public a dreptului de a mai transmite meciuri din Liga 1. Presedintele TVR de la acea vreme, Tudor Giurgiu, l-a acuzat pe Vlad Enachescu, sef la Departamentul Sport, ca a aprobat, tacit, rezilierea contractului cu Telesport, post care detinea licenta pentru Liga 1, Telesport cedand la scurt timp optiunile 1 si 4 in favoarea Kanal D. Coincidenta sau nu, sef la Sport Kanal D era Cosmin Cernat. Un an mai tarziu, Vlad Enachescu devenea directorul postului Telesport, dar aterizarea in curtea Trustului Realitatea Media nu s-a facut cu mana goala. Vlad Enachescu a redirectionat catre Telesport mai multe transmisiuni „de traditie” ale TVR, cum ar fi Jocurile Olimpice de vara sau Campionatul Mondial de fotbal, precum si o serie de competitii de baschet, volei si handbal.

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • Ciolacu, în campanie. Pentru Cotroceni!
  • Alexandru cel Mare smulge întregul Taiwan din ghearele comuniștilor
  • Macron și-a adus „gaullismul” în biroul prezidențial!
  • Publicitate de miliarde: Big Tech își revine după zilele întunecate din 2022
  • Băncile centrale, forțate să amâne reducerile ratelor dobânzilor? Cine sucește politica monetară
  • Se alege praful de democrația Occidentului!
  • Cum învrăjbește banul. Noul război de clasă socială: decalajul de bogăție între mileniali
  • Ministerul Energiei își trimite angajații la cursuri, ca să învețe lucruri elementare
  • Jocuri de putere la Moscova. Începe marea epurare?
  • Exit mobile version