Cauta

Sumudica: „Am fost bolnav, o luasem razna cu cazinourile”

Mai mult euforic decat lucid dupa victoria din derbiul cu Dinamo, antrenorul Astrei Giurgiu si-a deschis sufletul in fata jurnalistilor la conferinta de presa ce a urmat partidei de pe Arena Nationala.

Sumudica, poate cel mai original antrenor din Liga 1

Marius Sumudica a ales sa vorbeasca despre cel mai important succes al vietii sale: a invins patima jocurilor de noroc! Parior inrait, ex-rapidistul era in urma cu mai multi un client fidel al cazinourilor bucurestene. Salvarea a gasit-o in credinta, dupa cum Sumudica insusi recunoaste: „Credinta m-a ajutat sa revin dintr-un moment in care cariera mea era la pamant, eram bagat pana in gat in niste lucruri, ce sa mai, ma aflam eram intr-un moment critic al viesii mele!”. Rugat sa detalieze subiectul, „Sumi-gol” a reusit o adevarata spovedanie, una care poate servi de exemplu pentru multi dintre fotbalistii romani actuali: „Acum 12 ani, o luasem razna, aveam mari probleme cu cazinourile, cu jocurile de noroc. Asta este o boala, sa stiti, nu se glumeste cu asa ceva! Aveam nevoie de ajutor si credinta m-a ajutat. M-a ajutat duhovenicul meu de la Bistrita, el m-a luat practic de ciuf si doar asa am reusit sa scap de aceasta boala. Dupa ce m-am lasat, m-am dus la toate cazinourile si i-am pus sa ma treaca pe «blacklist», pe lista persoanelor care nu au dreptul sa intre in cazinoul respectiv. Sotia mea m-a ajutat si ea foarte mult. Ma duceam acasa si nu puteam sa ma uit in ochii copilului meu. Am pierdut foarte multi bani…”.

Astra, campioana de toamna

Astra Giurgiu a incheiat turul pe primul loc, cu 27 de puncte, doua mai multe decat Steaua, ocupanta pozitiei secunde in clasament. „Sa-l vad pe Sumudica la finalul sezonului pe ce loc va fi”, a reactionat dinamovistul Mircea Rednic, invins de Sumudica pentru a patra oara in meci direct. Inca 10 etape se vor disputa in 2015, urmand ca ultimele trei runde ale sezonului regulat sa se reia la primavara.

Ultimele stiri

  • Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?
  • Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când cumpărați vopsea din magazine
  • Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!
  • Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO
  • Telefoanele de urgență de pe autostradă au ajuns piese de muzeu. De ce e bine să te bazezi numai pe telefonul mobil, pe străzile din România
  • Cum se ţine postul negru în Vinerea Mare 2024. Rugăciunea pe care e bine să o rostești
  • Ce pensie va încasa Klaus Iohannis peste doar câteva luni. Românii care au muncit o viaţă întreagă doar visează la o astfel de „recompensă”
  • Prima noapte de distracţie la Mamaia, în sezonul estival 2024. Cum au petrecut tinerii în cluburile de fiţe
  • Bilanț cumplit după surparea unei autostrăzi, în China. Numărul morților a crescut la 36/Sunt zeci de răniți
  • Tradiţii şi obiceiuri de Joia Mare, înainte de Paştele 2024. De ce nu se lucrează în această zi
  • Exit mobile version