Cauta

Halep da peste antrenorul concediat de tatal ei prin SMS

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la New York, ultimul Grand Slam al anului. Urmeaza o intalnire cu cea mai puternica adversara ramasa pe partea ei de tablou!

Victoria Azarenka este nu numai singura jucatoare din circuitul profesionist care i-a „furat” Serenei Williams locul 1 WTA (in 2013), ci si o sportiva aflata in plina revenire la forma aratata cu doi ani in urma. Loveste puternic, de pe fund, dar nu ezita sa urce deseori la fileu si adora sa-si macine adversarele cu mingi plasate cand pe stanga, cand pe dreapta, pana cand obtine punctul pe greseala rivalei.
Tactica aceasta poarta semnatura lui Wim Fissette, un antrenor cunoscut in Romania, cu care Simona Halep a colaborat in 2014. Si de care s-a despartit nu tocmai elegant, dupa cum a dat de inteles tehnicianul belgian. „Am fost concediat prin SMS!”, s-a plans Fissette in presa din tara sa. Cu el alaturi, Simona a avut cel mai bun sezon din cariera – finala la Roland Garros, semifinala la Wimbledon, finala la Turneul Campioanelor! In pofida acestor rezultate, tatal Simonei ar fi fost cel care a decis concedierea belgianului, iar motivul l-ar fi reprezentat salariul de 500.000 de euro/ an pe care il incasa.

„Simona are dificultati”

Chiar inainte de startul US Open, Wim Fissette a vorbit despre fosta sa eleva si s-a aratat nedumerit de schimbarile vazute la ea: „M-am uitat la cateva dintre meciurile ei. Da, am ramas surprins! Ea a castigat Indian Wells, a facut semifinala la Miami, dar iata ca in turneele de Grand Slam nu prea are succes! Simona Halep este o jucatoare care are dificultati in a gestiona presiunea. Ei bine, pe langa asta, vad ca are probleme si cu adversarele care lovesc mingea puternic. Trebuie sa invete cum sa joace in astfel de meciuri”.
In prezent, Halep este pregatita de Darren Cahill, antrenor de top, in primii cinci din lume. Contractul cu el este suportat integral de Adidas si va lua sfarsit dupa Turneul Campioanelor, cand Cahill a si anuntat ca nu o va mai consilia pe Simona.

Azarenka, favorita la casele de pariuri

Chiar daca Simona este cap de serie numarul 2 la Flushing Meadows, specialistii o considera favorita in meciul de diseara pe Victoria Azarenka. Bielorusa are o cota la victorie de 1,44, in scadere fata de startul turneului (1,57 la meciul ei de debut). La randul ei, Halep are 2,70 cota la victorie si chiar 2,90 la unele case de pariuri.
„Simona a crescut mult fata de ultima oara cand am jucat impotriva ei. Cu siguranta, ea se numara printre favorite. Cred ca jocul sau vorbeste pentru ea, este foarte solida din spatele terenului, de unde castiga aproape toate loviturile. In plus, pentru o jucatoare care nu este foarte inalta, poseda un serviciu destul de bun. Deci, in concluzie, trebuie sa ma concentrez asupra jocului meu, sa fiu agresiva si sa incerc sa controlez meciul”, a spus Azarenka. Si Simona a avut cuvinte de lauda la adresa „Vicai”: „M-am schimbat mult, sunt mai puternica decat acum doi ani, atat din punct de vedere mental, cat si din punct de vedere fizic. Cred ca pot castiga in fata ei. Stiu ca Vica va lupta, pentru ca asa este ea, o luptatoare”.

Ultimele stiri

  • Ingredientul secret pentru o friptură de miel fragedă și gustoasă/Se găsește în mai toate bucătăriile
  • Scene înspăimântătoare în SUA. Patru poliţişti ucişi şi alţi patru răniţi, într-un schimb de focuri – VIDEO
  • VIDEO cu momentul arestării. Cum a reacționat Prințul Paul de România când l-au săltat polițiștii
  • Dezvăluiri incredibile despre trecutul judecătoarei lui Vlad Pascu/„A avut concedii medicale repetate și prelungite”
  • Florin Piersic, operat de urgență. Ce a pățit marele actor
  • Citație Rugina Mariana
  • Comunicat de presă Administrație Spitalelor și Serviciilor Medicale București
  • Evoluția acțiunii Transgaz (TGN) în anul 2023
  • Horoscop 30 aprilie 2024 – Stelele vor oferi șansa de a vă îmbunătăți condițiile de viață
  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Exit mobile version