Cauta

Desi au facut „praf” meciul de la Ploiesti, Szukala si Bornescu au fost tratati cu pretuire

Imediat dupa consumarea meciului Petrolul – Steaua, scor 1-2, stoperul bucurestenilor, Lukasz Szukala, precum si goalkeeper-ul gazdelor, Mircea Bornescu, au primit aprecieri din partea sefilor Stelei. Laude deplasate avand in vedere ca, in confruntarea de duminica seara, ambii jucatori s-au intrecut in gafe.

Bornescu (Petrolul) are pe constiinta golul marcat de Latovlevici

Daca Gigi Becali a apreciat ca stoperul Lukasz Szukala „este cu trei clase peste Gerado Alves, dar si peste Chiriches”, managerul general MM Stoica a laudat prestatia portarului Petrolului, declarand ca acesta „a prins o zi de gratie”. Initial, cele doua opinii n-au avut darul decat sa contrarieze, asta in conditile in care Szukala a gresit flagrant in minimum doua situatii concrete. Mai intai l-a pierdut pe Bokila, in minutul 39, permitandu-i congolezului sa deschida scorul, iar apoi, in finalul meciului, polonezul s-a impiedicat in fata aceluiasi Bokila, africanul servindu-l perfect pe Hamza care, din fericire pentru Steaua, a ratat. Nici elogiul lansat de MM Stoica la adresa goalkeeper-ului petrolist Mircea Bornescu nu a avut vreo justificare. Portarul in varsta de 32 de ani al „gazarilor” a oferit prima portie de slabiciune in minutul 23, cand a respins in fata un balon sutat de Chipciu, si doar stangacia ulterioara a lui Rusescu a salvat Petrolul de primirea unui gol. In minutul 65,  Bornescu a facut-o lata de-a dreptul, Latovlevici punctand pentru 2-1 in urma unei lovituri de cap parabile daca Bornescu ar fi ramas pe linia portii, parere impartasita de toata lumea.

Polonezul Szukala, stoperul Stelei

Avand in vedere cele demonstrate mai sus, e limpede ca aprecierile facute de Gigi Becali si MM Stoica nu-si aveau rostul. In acelasi timp, este la fel de clar motivul pentru care oficialii Stelei au recurs la ele. Finantatorul a tinut sa-l evidentieze pe Szukala pentru a opri avalansa de laude la adresa lui Geraldo Alves, fotbalist la care Steaua a renuntat mult prea usor si care, duminica seara, a avut o evolutie excelenta in tricoul Petrolului. De partea cealalta, complimentandu-l pe Bornescu, MM Stoica a dorit sa supraliciteze prestatia Stelei la Ploiesti, managerul general al gruparii din Ghencea adorand superlativele, mai ales daca acestea ii implica.

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • Ciolacu, în campanie. Pentru Cotroceni!
  • Alexandru cel Mare smulge întregul Taiwan din ghearele comuniștilor
  • Macron și-a adus „gaullismul” în biroul prezidențial!
  • Publicitate de miliarde: Big Tech își revine după zilele întunecate din 2022
  • Băncile centrale, forțate să amâne reducerile ratelor dobânzilor? Cine sucește politica monetară
  • Se alege praful de democrația Occidentului!
  • Cum învrăjbește banul. Noul război de clasă socială: decalajul de bogăție între mileniali
  • Ministerul Energiei își trimite angajații la cursuri, ca să învețe lucruri elementare
  • Jocuri de putere la Moscova. Începe marea epurare?
  • Exit mobile version