Cauta

Cristina Neagu, mesaj dupa vestile primite de la medici: De ce ma temeam, nu am scapat!

Din pacate pentru jucatoarea emblema a nationalei Romaniei, entuziasmul si zambetul afisat inaintea meciului cu Ungaria au lasat loc suferintei si ingrijorarii.

Dupa cum era de asteptat, postarea Cristinei a fost urmata de foarte multe noi mesaje cu urari de sanatate, incurajari si alte ganduri frumoase.

Transportata la spital, dupa ce a suferit o accidentare la genunchi, catre finalul infruntarii de miercuri seara, Cristina Neagu a primit un diagnostic dur din partea specialistilor – ruptura de ligament, verdict care o impiedica sa mai joace la Europenele din Franta si, foarte posibil sa o tina departe de teren mai multe saptamani.

Reactionand la valul de mesaje de imbarbatare primite dupa accidentare, Cristina a ales sa transmita un mesaj celor care s-au gandit la ea. „Dragilor, va multumesc pentru mesaje si sustinere. Din pacate, vestile nu sunt deloc bune. De ce ma temeam, nu am scapat: ruptura de ligament incrucisat anterior. Ma incearca multe ganduri si sentimente, dar tot ce pot sa fac e sa merg inainte. Raman alaturi de fete pana la final si visul meu continua prin ele!”, marturiseste Neagu, via Facebook.

Colegelor sale din selectionata tricolora le revine, astfel, misiunea deloc usoara de a se remonta inaintea semifinalei de vineri, contra Rusiei, si, de ce nu, sansa sa obtina o victorie fantastica pentru Romania si pentru Cristina Neagu – sportiva care le va sustine din tribunele salii ce gazduieste meciul din cadrul Europenelor din Franta.

sursa foto: facebook.com/cristinaneaguofficial

Ultimele stiri

  • Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei
  • Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”
  • Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?
  • Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când cumpărați vopsea din magazine
  • Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!
  • Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO
  • Telefoanele de urgență de pe autostradă au ajuns piese de muzeu. De ce e bine să te bazezi numai pe telefonul mobil, pe străzile din România
  • Cum se ţine postul negru în Vinerea Mare 2024. Rugăciunea pe care e bine să o rostești
  • Ce pensie va încasa Klaus Iohannis peste doar câteva luni. Românii care au muncit o viaţă întreagă doar visează la o astfel de „recompensă”
  • Prima noapte de distracţie la Mamaia, în sezonul estival 2024. Cum au petrecut tinerii în cluburile de fiţe
  • Exit mobile version