Cauta

Becali renunta la omul care a renascut Steaua!

Gigi Becali a intocmit lista disponibilizatilor din aceasta iarna. Printre cei la care finantatorul va renunta se afla si fotbalistul George Galamaz, care a primit un pumn in fata la meciul cu Petrolul.

Galamaz joaca la Steaua din vara anului trecut

„Ros-albastrii” se vor lipsi de Ifeanyi Emeghara si de George Galamaz. Nu sunt probleme legate de evolutiile acestora, desi nigerianul mai mult a fost accidentat la Steaua decat a jucat. Despartirea de cei doi vine oarecum natural. Contractele ambilor fotbalisti expira la sfarsitul acestei saptamanii, iar intelegerile nu vor mai fi prelungite. Interesant este ca Galamaz – transferat la Steaua o data cu „lotul Urziceni”, cea mai scumpa miscare financiara facuta vreodata de latifundiarul Becali – poate fi creditat drept autorul moral al renasterii Stelei in acest final de an. In data de 30 octombrie a.c, la Ploiesti, intr-o perioada in care Steaua isi pierduse busola, echipa lui Ilie Stan s-a impus cu 3-0 (la masa verde) dupa ce un suporter al Petrolului a patruns pe teren si l-a lovit pe fundasul bucurestenilor. Ulterior, Steaua a pierdut un singur joc in Liga 1 – vezi confruntarea cu Ceahlaul.

Agresorul, deferit justitiei

Momentul in care George Galamaz a fost agresat de suporterul ploiestean

Altfel, suporterul care l-a lovit in timpul meciului de la Ploiesti pe George Galamaz a fost deferit justitiei de catre procurorii DIICOT. Dragos Enache (25 de ani) va fi judecat in stare de arest. Prahoveanul este acuzat de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea grava a ordinii si linistii publice, detinere de droguri de mare risc pentru consumul propriu si lovire sau alte violente.

Vine internationalul Chiriches

Vlad Chiriches

„In locul lui Emeghara vine Dananae, iar in locul lui Galamaz va sosi Chiriches”, a declarat finantatotul Stelei, ignorand faptul ca Dananae e cu genunchii in piuneze, paradoxal, la fel cum a fost si fundasul dreapta nigerian. Pe banda dreapta ar mai exista varianta Gabi Matei, culmea, si el cu mari probleme medicale. In cazul inlocuitorului lui Galamaz, viitorul suna bine. Chiriches a crescut enorm la Pandurii, el fiind convocat de cinci ori la prima reprezentativa, in palmaresul sau figurand chiar un meci ca titular impotriva Frantei.

Latovlevici = 1,2 milioane de euro

Iasmin Latovlevici

Un alt jucator care va pleca este Latovlevici, pentru care exista deja o oferta de la Saint -Etienne, iar cluburile au ajuns deja la o intelegere. „Latovlevici este 90% plecat, mai trebuie doar sa semnam actele. O sa iau 1,2 milioane de euro pe el. In locul lui ii avem pe Brandan si Lupu si poate o sa-l iau si pe Sepsi”, afirma singurul patron din Liga 1 calificat in „primavara europeana”. Regulamentul pentru echipele calificate in „16-imile” Europa League prevede doar trei modificari de lot, fata de lotul de cel transmis la UEFA pe 1 septembrie. Daca primele doua vor fi completate cu Chiriches si Dananae, mai ramane unul singur, pe care ar putea fi introdus fie Tibi Balan, fie un alt jucator pe care Steaua il vor transfera in acest final de an: Chipciu, Sepsi sau Moraes.

Ultimele stiri

  • Comunicat de presă Comuna RADOVAN
  • Piedone, „demolat” în direct de Vanghelie: „A fost angajatul meu. Mințea din 3 în 3 minute” – VIDEO
  • Casting pentru postul de antrenor la Rapid?! Între ce variante se zbat giuleștenii
  • Ingredientul secret pentru o friptură de miel fragedă și gustoasă/Se găsește în mai toate bucătăriile
  • Scene înspăimântătoare în SUA. Patru poliţişti ucişi şi alţi patru răniţi, într-un schimb de focuri – VIDEO
  • VIDEO cu momentul arestării. Cum a reacționat Prințul Paul de România când l-au săltat polițiștii
  • Dezvăluiri incredibile despre trecutul judecătoarei lui Vlad Pascu/„A avut concedii medicale repetate și prelungite”
  • Florin Piersic, operat de urgență. Ce a pățit marele actor
  • Citație Rugina Mariana
  • Comunicat de presă Administrație Spitalelor și Serviciilor Medicale București
  • Exit mobile version