Cauta

IMAGINI ȘOCANTE! Polițist local, filmat lovind un om al străzii. Unde s-a întâmplat totul! – VIDEO

IMAGINI ȘOCANTE! Polițist local, filmat lovind un om al străzii. Unde s-a întâmplat totul! - VIDEO

IMAGINI ȘOCANTE! Polițist local, filmat lovind un om al străzii. Unde s-a întâmplat totul! - VIDEO (sursa foto: turnulsfatului.ro)

Imagini cutremurătoare, surprinse de o cameră de bord de la bordul unui autoturism, scot la iveală un episod șocant.

E vorba despre un incident ce a avut loc în zona centrală a orașului Sibiu și al cărui protagonist a fost un polițist local. Care a agresat un om al străzii. Nu și-a imaginat, probabil, că o cameră de bord va surprinde episodul și că imaginile vor deveni publice.

Din filmare se poate vedea că acesta se grăbește să traverseze o străduță, trecând înaintea unei mașini, și ajungă la persoana aflată în apropierea spațiului special unde opresc taximetrele, înaintea perimetrului pietonal ce face legătura cu zona centrală a Sibiului. Îl lovește din scurt pe bărbat, iar acesta ajunge la pământ.

Ce povestește un martor

Totul s-ar fi întâmplat sâmbătă, iar reproșul adus omului străzii ar fi fost că nu purta mască de protecție, potrivit site-ului Turnul Sfatului. Doar că, din câte susține un martor citat de publicația sibiană, episodul violent nu s-ar fi oprit acolo. Adică ar mai fi fost și o continuare, care nu apare pe imaginile surprinse de camera de bord și pe care le puteți vedea mai jos.

Omul nu a rămas fără reacție, mai mult chiar i-a oferit și câteva măști de protecție victimei.

„Polițistul i-a mai tras un pumn bărbatului aflat jos. Am oprit mașina și am coborât, să îl întreb ce literă a legii aplică în acel moment. Bărbatul pe care polițistul local l-a lovit era un om al străzii, cred că era și băut, deoarece după ce s-a ridicat iarăși s-a dus înspre polițist.

Eu i-am dat câteva măști de protecție, pentru că de la acestea a pornit scandalul și i-am spus să îl lase pe polițist în pace. Când au coborât din mașini și niște taximetriști, polițistul local a dispărut rapid din zonă, traversând strada către parcul Astra”, a povestit martorul citat de publicația amintită.

Cazul a ajuns în atenția opiniei publice la doar câteva zile după ce mașina condusă de un polițist de la sectia 5 din Capitală a accidentat două fetițe, pe o stradă din sectorul 1. Una dintre fete, Raisa, a sfârșit, la doar 11 ani. Cealaltă copilă a ajuns la spital. Polițistul aflat la volanul autospecialei a fost plasat sub control judiciar. Cazul a generat un val de reacții în spațiul public.
YouTube video player

Ultimele stiri

  • Aeroportul București-Sud va deservi peste 11 milioane de pasageri/ Băluță: Împreună am făcut primul pas – GALERIE FOTO
  • Șeful Casei Naționale de Pensii, anunț de ultimă oră pentru pensionari. Hotărârea, publicată în Monitorul Oficial
  • Nicușor Dan, complice prin pasivitate și dezinteres la dezastrul și jaful de la Arena Națională
  • Speranța gimnasticii românești între cei „100 de tineri pentru dezvoltarea României”
  • Candidatul AUR la Primăria Capitalei: Procurorii ne-au anunţat că au început urmărirea penală în urma plângerii la DNA împotriva lui Nicuşor Dan
  • Un bărbat înarmat care a încercat să incendieze o sinagogă din Franța, ucis de poliţie
  • Comunicat de presă COLEGIUL ECONOMIC ”VIILOR”
  • Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în prima parte a lunii iunie
  • Terifiant! Director de închisoare, asasinat. Primise ameninţări cu moartea de la deţinuţi
  • Planuri de călătorie date peste cap. Zeci de oameni au ratat zborul Cluj Napoca-Paris. Ce s-a întâmplat la aeroport
  • Exit mobile version