AcasăSOCIALPărinţii din cartierul în care a murit fetiţa accidentată de poliţist şi-au...

Părinţii din cartierul în care a murit fetiţa accidentată de poliţist şi-au pierdut răbdarea! Oamenii au recurs la un gest disperat

politist accidentPărinţii din cartierul în care a murit fetiţa accidentată de poliţist şi-au pierdut răbdarea! Oamenii au recurs la un gest disperat

Părinţii din cartierul în care a murit fetiţa accidentată de poliţist au participat, sâmbătă, la un protest în fața Secției 5 de Poliție a Capitalei, organizat în memoria micuței Raisa, copila de 13 ani care a murit.

Mame, tați, bunici… haideți toți, cu mic, cu mare, să fim solidari, umani și să fim alături de familia îndurerată a fetiței”, au transmis, pe Facebook, organizatorii protestului intitulat „Dreptate micuței Raisa”.

Mulţi străini s-au alăturat protestului

Numeroase persoane care au trecut prin zonă s-au alăturat protestului. Au fost aprinse lumânări în memoria fetiței.

„Am venit să fim alături de părinții fetiței și vrem să transmitem mesajul nostru Poliției Române. Suntem revoltați de ceea ce s-a întâmplat. Să ia măsuri! Trecerea de pietoni nu era marcată, nu se observa.

Dacă trecerea era marcată, cred că nu se întâmpla această tragedie. O măsură foarte importantă este ca trecerea să fie vizibilă și să evităm astfel de accidente”, a spus o femeie care locuiește în zonă.

Şefii Poliţiei nu explică graba agentului

Şefii din MAI nu pot, nici până acum, să explice unde se grăbea agentul care nici măcar nu a încercat să frâneze când cele două fete i-au apărut în față pe trecerea de pietoni.

Între timp au început audierile în cazul tragicului accident, iar martorii au făcut și ei, pe parcusul acestor zile, mărturii șocante.

Ancheta se desfășoară pe repede înainte, pentru că s-au făcut mai multe audieri. Eu am participat aseară la prima audiere – a fost audiată acea doamnă care lucra la magazinul din colț și de fapt informațiile că a fost mutată cu bocancul s-au transformat din informații de presă în probe în dosar.

Martorul spunea că fetița era inconștientă și nu mișca și a observat cu polițistul a mers fetiță pe care a mișcat-o cu bocancul și a întors-o pe o parte. Apoi au venit doi bărbați care l-au întrebat pe polițist de ce mișcă victima și i-au spus să sune la Salvare”, a spus avocatul familiei.

Polițistul din București care a intrat cu mașina în două fetițe, de 11 și 13 ani, și a accidentat-o mortal pe a doua dintre ele este acuzat de ucidere din culpă. El va fi cercetat în libertate, fiind plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Șeful Poliţiei Capitalei, Bogdan Berechet, a anunțat, vineri seară, că agentul a fost pus la dispoziţie.

author avatar
Andrei Ștefan
482 afisari

1 COMENTARIU

  1. La 13 ani, un copil e aproape adolescent, nu-i mai zici ” micut „, dar ziaricii de un leu gāurit habar nu au de limba românā si sensurile ei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger