AcasăJUSTIȚIEPoliţistul care a accidentat mortal o fată pe trecerea de pietoni, pus...

Poliţistul care a accidentat mortal o fată pe trecerea de pietoni, pus sub control judiciar! Agentul, AGRESIV la ieşire (VIDEO)

politist accidentPoliţistul care a accidentat mortal o fată pe trecerea de pietoni, pus sub control judiciar! Agentul, AGRESIV la ieşire

Polițistul care a lovit două fetițe pe trecerea de pietoni a fost pus sub control judiciar, a anunțat reprezentantul parchetului judecătoriei sectorului 1. Bărbatul a fost pus sub acuzare de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Principalele declarații ale purtătorului de cuvânt al Parchetului, Radu Călin, în cazul accidentului ce a avut loc joi, în București, când o fetiță a murit după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni și o alta se află în stare gravă în spital.

Poliţistul, agresiv cu jurnaliştii

Polițistul a fost audiat mai bine de trei ore la sediul parchetului. La plecare a fost agresiv jurnaliștii, pe care i-a împins în timp ce aceștia îi puneau întrebări.

Comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1:

În completarea comunicatului din data de 14.01.2022, vă transmitem că procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de o persoană pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prev.de art. 192 alin. (1) şi (2) C.Pen și au dispus luarea măsurii controlului judiciar față de inculpat pe o durată de 60 de zile.

Precizăm faptul că, din informațiile deținute, inculpatul la momentul producerii accidentului se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, însă nu se afla într-o misiune specială care să reclame urgența și care să justifice astfel folosirea semnalelor luminoase și acustice. Cercetările sunt în derulare și vor continua în direcția lămuririi tuturor aspectelor cauzei.

Facem mențiunea că punerea în mișcare a acțiunii penale și dispunerea unor măsuri preventive sunt instituții reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”. 

author avatar
Andrei Ștefan
833 afisari

3 COMENTARII

  1. Mai si cand ii auzi pe sefi ca soferul nu avea compwtenta sa acorde primul ajutor…te.sperii!
    Pai ce zice Codul rutier pe care trebuie sa l respecte toti prostii?
    Chiar sunt subiecte de examen pentru obtinerea permisului…acordarea primului ajutor !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger