AcasăNewsCe s-a aflat despre PERMISUL polițistului care a lovit cu mașina două...

Ce s-a aflat despre PERMISUL polițistului care a lovit cu mașina două fetițe

Ce s-a aflat despre PERMISUL polițistului care a lovit cu mașina două fetițeCe s-a aflat despre PERMISUL polițistului care a lovit cu mașina două fetițe (sursa foto: stirileprotv.ro)

S-au aflat informații noi cu privire la accidentul îngrozitor de joi, 13 ianuarie, din București, în urma căruia o fetiță a murit, iar altă copilă a ajuns la spital, după ce au fost lovite de o mașină de poliție.

Despre tânărul agent aflat la volan, care figurează ca polițist încadrat în anul 2017, din câte a anunțat încă de joi Poliția Capitalei, s-au aflat detalii noi. Mai precis despre permisul de circulație al acestuia.

În primă fază, a ajuns la urechile opiniei publice varianta că acesta conducea având un permis de Marea Britanie. Stat în care, după cum se știe, regulile de circulație diferă de cele din România.

Ce s-a aflat despre PERMISUL polițistului care a lovit cu mașina două fetițe
Ce s-a aflat despre PERMISUL polițistului care a lovit cu mașina două fetițe (captură video RomâniaTV)

Poliția Capitalei: A obţinut permisul în 2012, în România. În 2016, l-a preschimbat în Marea Britanie

Ulterior, Poliția Capitalei a venit cu explicații despre permisul de conducere al polițistului implicat în accidentul rutier din sectorul 1. „Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public cu privire la permisul de conducere deţinut de către poliţistul implicat în evenimentul rutier de ieri, facem următoarele precizări: bărbatul a obţinut permisul de conducere în anul 2012, în România; în anul 2016, bărbatul şi-a preschimbat permisul în Marea Britanie; având în vedere Convenţia de la Viena din 8 noiembrie 1968, permisul de conducere este valabil, pe bază de reciprocitate UE”, se precizează, vineri, într-un comunicat transmis Agerpres.

Cercetările în acest caz continuă, fiind așteptate concluziile anchetei. Încă de joi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat că polițistul, care se afla singur în autospeciala poliției, a fost testat cu aparatul etilotest și că rezultatul a fost zero.

După producerea accidentului, la locul tragediei oamenii au venit cu flori și candele, în memoria Raisei, copila care a murit după ce a fost lovită de mașină. Cealaltă fetiță lovită de autospeciala de poliție a ajuns la spital.

author avatar
Andrei Coman
1.341 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger