Cauta

Se DESTRAMĂ deja coaliţia? Rafila îl atacă pe Cîțu. Oare cum va reacţiona Marcel Ciolacu?

rafila citu

Se DESTRAMĂ deja coaliţia? Rafila îl atacă pe Cîțu. Oare cum va reacţiona Marcel Ciolacu?

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, îl acuză pe Florin Cîţu că a compromis campania de vaccinare prin declaraţiile pe care le-a făcut. Reacția președintelui PNL nu a întârziat să apară.

PNL e la guvernare. Este o coaliţie. A făcut un compromis să fie la guvernare, dar nu va fi Partidul Social Liberal”, a declarat Florin Cîţu, întrebat la Parlament despre propunerea testării gratuite a lui Alexandru Rafila.

Rafila îl acuză pe Cîţu că n-a făcut nimic

Nu înţeleg de unde atâta încrâncenare din partea unei persoane care chiar nu a făcut nimic în ceea ce priveşte campania de vaccinare, a compromis-o prin declaraţii şi ne acuză pe noi că facem un lucru greşit, în condiţiile în care stabilim un mecanism predictibil, transparent de introducere a unui certificat care să poată să fie aplicabil în sectorul public şi în sectorul privat, în condiţiile în care proiectul de lege depus PNL se referea strict la sectorul medical”, a spus Alexandru Rafila.

Am venit cu un model contestat de cine? De cineva care nu a luat nicio măsură și care a introdus relaxarea pe o creștere rapidă a numărului de cazuri”, a mai precizat Ministrul Sănătății.

PSD şi PNL, conflict din cauza certificatului verde

Chestionat dacă va fi aprobat proiectul privind certificatul verde în Parlament până săptămâna viitoare, într-o formă agreată de PNL şi PSD, Florin Cîţu a răspuns: „Dacă vine în perioada următoare, cu siguranţă se poate trece”.

Întrebat dacă sunt tensiuni în coaliţia de guvernare, preşedintele PNL a replicat: „Nu este niciun fel de tensiune. Coaliţia merge foarte bine”.

Rafila afirmă că, la începutul lunii august, ar fi trebuit introdus certificatul verde profesional.

Dacă l-am fi introdus în luna august, sutele de morţi care s-au înregistrat în fiecare zi nu ar fi fost în bilanţul negru al acestei pandemii şi al valului patru.

Noi venim cu un astfel de model şi este contestat de cineva care nu a luat nicio măsură şi a introdus măsurile de relaxare într-o perioadă de creştere rapidă a numărului de infectare”, a mai afirmat Rafila.

Ultimele stiri

  • Un incendiu care a izbucnit la Piaţa Rahova a blocat circulaţia în Bucureşti! A luat foc un magazin Economat (VIDEO)
  • Cutremur în România, în a doua zi de Paște. Ce magnitudine a avut seismul
  • Ploile torențiale și grindina au făcut prăpăd în prima zi de Paşte! Au fost trimise mesaje RO-Alert (VIDEO)
  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Exit mobile version