Cauta

EBA, cartita PDL in Miscarea Populara

Desi ii critica pe democrat-liberali cu orice ocazie, cand vine vorba despre partidul in care este inscrisa Elena Basescu incurca PMP-ul cu PDL.

Desi e membra PMP, Elena Basescu nu se poate detasa de PDL cu una, cu doua

Prezenta la lansarea candidatilor PMP la Sibiu, Elena Basescu a ridicat in slavi lista … PDL-ului: “Lista Partidului Democrat Liberal este o lista valoroasa, pe lista noastra se regaseste un tanar de aceeasi varsta cu mine, este vorba de Siegfried Muresan, si ma bucur ca am avut posibilitatea sa dau o sansa unui tanar sa se afirme in politica, pentru ca si mie mi s-a dat la un moment dat o sansa si era de datoria mea sa promovez mai departe pe cineva”. Odata semnalata public incurcatura, EBA s-a scuzat: ”Imi este putin greu. Zic PDL in loc de Miscarea Populara si cred ca o sa-mi mai ia putin pana ma obisnuiesc”. Obisnuinta de a pronunta ”PDL” a ajutat-o in schimb sa nu confunde lucrurile atunci cand s-a pus pe criticat fostii colegi democrat-liberali. La loc de mare ”cinste” a fost deschizatorul listei candidatilor pedelisti, Theodor Stolojan. ”Declaratiile agresive de ieri (de vineri – n.r.) ale domnului Stolojan si atacul dansului la presedintele Romaniei nu fac decat sa demonstreze ca PDL a devenit un partid anti-Basescu. Au reusit sa obtina un loc eligibil pe lista pentru europarlamentare numai cei care l-au atacat public pe presedintele Basescu (…) Se arata deranjat (Theodor Stolojan – n.r.) de noi, cei de la PMP, care nu facem altceva decat sa continuam proiectele presedintelui Basescu si sa ne asumam lupta impotriva coruptiei. In schimb, nu se arata deranjat de coruptia care caracterizeaza actuala guvernare. Va propun sa nu il mai deranjam si sa-l uitam in PE, acolo unde, alaturi de ceilalti colegi de pe lista PDL, reprezinta trecutul comunist al tarii”. Si ca sa nu piarda timpul, EBA l-a atacat un pic, avant la lettre, si pe candidatul PDL la prezidentialele din toamna: ”Predoiu are prune in gura si probleme de dictie”.

Ultimele stiri

  • Europenii au mai mult timp, iar americanii mai mulți bani
  • De ce vrea Macron să dea bombe nucleare Uniunii Europene
  • Țeapă sub nasul inspectorilor ANAF. Firmele și-au șters, din pix, taxele și impozitele
  • VIDEO. Imagini cu deszăpezirea pe Transfăgărășan. Drumul ar putea fi redeschis mai devreme ca de obicei
  • Becali și ai lui își bagă iar nasul în oala Stelei. Pițurcă și Tudorel Stoica, reacție imediată: „Să-și vadă de echipa lui”
  • Alertă în Capitală. Fată de 13 ani, de cetăţenie străină, căzută de la etaj/Adolescenta, dusă la spital
  • Cazul femeii tranșate: Cum NU A FĂCUT NIMIC comisarul șef de nota 1
  • Ucrainenii nu mai au opțiuni pe câmpul de luptă. Un colaps iminent?
  • Campania Kremlinului împotriva rușilor care luptă alături de Ucraina
  • De 1 Mai, pe Litoral, unii turiști fac insolație noaptea
  • Exit mobile version