Cauta

Curg ironiile după ce premierul Cîțu a ieșit la rampă cu un mesaj pe teme economice: ”Mai bine mănâncă o pâine!” – FOTO

(foto: Facebook/Florin Cîțu)

După explicațiile pe care le-a dat miercuri, odată ce s-a aflat că a fost prins pe picior greșit, la volan, în Statele Unite, în urmă cu 20 de ani, Florin Cîțu nu a mai ieșit, joi, în fața presei, la declarații. În schimb, premierul, și totodată ministrul interimar al Finanțelor, a transmis, pe o rețea de socializare, un mesaj.

Două ilustrații, mai exact, din care să reiasă următoarele: ”Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 26%, în primele 6 luni ale acestui an față de aceeași perioadă a anului trecut” și, respectiv, ”Producția industrială a crescut cu 16,% ca serie brută, în primele 6 luni ale acestui an față de aceeași perioadă a anului trecut.

Nici bine nu a apărut mesajul de pe pagina de Facebook a premierului Cîțu, că s-a pornit un adevărat val de comentarii, multe dintre ele ironice, venite din partea oamenilor care fie îi amintesc faptul că această comparație cu anul trecut nu e tocmai potrivită, fie adus în discuție problema din SUA, de acum 20 de ani, sau recentele declarații despre salarii – VEZI AICI ori răspunsul dat referitor la prețul pâinii, când premierul a declarat că nu mănâncă acest aliment – pentru mulți dintre români un produs de bază din coșul zilnic.

Iată câteva dintre comentarii:

”Cum, totuși, să compari cu anul trecut, când a fost dezastru? Ar fi fost chiar complet stupid să nu existe creșteri față de anul trecut…”, i-a transmis un internaut premierului.

”Românii trebuie sa știe când cărțu trage la măsea și când nu”, a mai comentat un alt bărbat care a văzut postarea șefului Executivului.

””Lauda şi varza au gust bun, dar umflă”. Mai bine mănâncă o pâine Florine !”, a scris o internaută.

”Românii trebuie să știe când îți dai demisia pentru încălcarea legii”, sună un alt comentariu.

Împrumuturile cu cât au crescut? Datoria publică? De ce e nevoie de împrumuturi dacă economia duduie? (duduie doar în capul dv, asta știm)”, sună un alt comentariu.

”A crescut producția la hectar? Fugi mă de-aici cu bancurile astea expirate! Erai bun de prim ministru pe timpul lui Ceaușescu!”, i-a transmis premierului un alt internaut.

”Florine mai las-o moale cu creșterile astea, că se sperie cei 1% cu salarii de peste 3000 de euro și nu mai vin la muncă să vezi după afaceri în descreștere!”, sună un alt comentariu.

Și alte comentarii:

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • USR – și falimentul este garantat!
  • SUA și China, pe cale să înceapă „decuplarea”?
  • Revoluția engleză anti-VAR se propagă în Europa?!
  • Ce înseamnă să te pui cu Rusia. Băncile occidentale trag ponoasele
  • „Bogăția discretă”: strategia menită să evite ochii curioși
  • Sancțiunile sunt doar pentru fraieri. Companiile din UE se îmbogățesc din afacerile cu Rusia
  • Nimic nu se pierde, totul se transformă. Apa din haznale trebuie folosită în agricultură
  • De la New York la Tokyo: piețele bursiere, creștere record
  • China cucerește porturile lumii
  • Exit mobile version