AcasăPoliticaÎntrebat cât costă o franzelă, premierul Cîțu a ”găsit” răspunsul: nu mănâncă...

Întrebat cât costă o franzelă, premierul Cîțu a ”găsit” răspunsul: nu mănâncă pâine – VIDEO

Întrebat cât costă o franzelă, premierul Cîțu a ”găsit” răspunsul: nu mănâncă pâine - VIDEO

Premierul Cîțu spune că nu mănâncă pâine. În ce context s-a și aflat acest lucru? Simplu! Șeful Executivului, care candidează și la prima funcție în cadrul principalei formațiuni din cadrul coaliției de guvernare, PNL, a fost întrebat despre prețul acestui aliment de bază pentru suficient de mulți români, îndeosebi pentru cei cu venituri modeste.

Mai exact, întrebat de un jurnalist, marți după-amiază, dacă știe care e prețul unei franzele sau a unui litru de ulei și dacă a mai fost în piață, Florin Cîțu a răspuns scurt: ”Nu mănânc pâine, am fost în piață, nu mănânc pâine”.

N-a mai completat cu vreo cifră, semn că ar ști și cât costă o pâine, ceea ce i-a făcut pe mulți să înțeleagă că șeful Guvernului nu prea cunoaște acest lucru.

Ciolacu: România reală este reprezentată de restul de 99% de români pe care Cîțu nu îi vede!

Până să facă Florin Cîțu această declarație, care, probabil, va genera reacții la nivel politic, liderul PSD a reacționat la alte afirmații pe care le făcuse premierul în cursul acestei zile. Și anume cele referitoare la salarii – VEZI AICI, cu oprire la aceea că ”mai mult de 1% dintre angajații din România au un salariu de 3.000 de euro net”.

Mai precis, Marcel Ciolacu a prezentat cifre și procente din ceea ce spune a fi ”România Reală”, pe care, acuză liderul principalei formațiuni de opoziție, Cîțu nu ar prea vedea-o.

”În #RomâniaReală, cea pe care premierul Cîțu nu o vede din cauza propriilor fantasme, datele oficiale arată că:

⚠️ 31,2 % români trăiesc la limita sărăciei
⚠️ 90% dintre angajați câștigă sub 1.000 de euro/ pe lună
⚠️ 2 milioane pensionari trăiesc cu pensii sub 1.000 de lei/pe lună
⚠️ 940.000 de români trăiesc cu pensia socială minim garantată de 800 de lei/pe lună
⚠️ 1,6 milioane de români au salariul minim pe economie
⚠️ 3,6 milioane de copii au alocație care nu a fost dublată, conform Legii, dintre care 1,38 milioane de copii trăiesc în sărăcie!

România reală este reprezentată de restul de 99% de români pe care Cîțu nu îi vede!

Tocmai pentru acești 99% dintre români, #PSD va veni în Parlament cu un pachet de #măsuri pentru compensarea efectelor negative ale inflației, creșterea reală a veniturilor populației și dezvoltarea mediului economic românesc!”, a transmis Ciolacu, pe Facebook, mesajul său fiind însoțit de un decupaj cu declarația lui Cîțu.

Iat-o:

268 afisari

5 COMENTARII

  1. Corect nici carne ca i post si nici pensie nu ia nici salar mic si nici curent nu consuma nici gaz nu consuma ca are butelie cu hidrogen nici apa nu consuma ca bea apa minerala.

  2. Se poate ,tovarasi jurnalisti?V-a fost rusine sa-l intrebati cat costa un gram de cannabis?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger