Cauta

Apelul lui George Simion, liderul AUR, a dat roade! Ce s-a întâmplat imediat după alegeri

AUR

Apelul lui George Simion a dat roade! Ce s-a întâmplat imediat după alegeri

Efectul AUR: nu mai puțin de 15.000 de persoane s-au înscris în Alianţa pentru Unirea Românilor în doar 24 de ore de la apelul lansat luni de copreşedinţii formaţiunii George Simion şi Claudiu Târziu, se afirmă într-un comunicat de presă al formațiunii.

„AUR îi îndeamnă pe toţi românii care nu sunt reprezentaţi politic să se alăture partidului care a obţinut peste 500.000 de voturi la alegerile parlamentare”, a fost apelul celor doi lideri AUR.

„AUR dorește să schimbe în bine societatea românească pe toate palierele și se adresează tuturor celor care nu se regăsesc în principiile, valorile, dar mai ales acțiunile partidelor s-au rotit la putere în ultimii 30 de ani. Atrag atenția tuturor, însă, că intrarea în AUR se face nu pentru a căuta beneficii. Calitatea de membru AUR presupune sacrificiu pentru Țară, nu angajarea într-un post călduț sau rezolvarea unor interese”, a declarat George Simion, copreședinte AUR.

Adeziunea de intrare în AUR poate fi semnată online. Potrivit comunicatului citat, AUR va avea în Parlament 46 de senatori și deputați.

„Surpriza” AUR de la alegerile parlamentare 2020

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor a luat 9,26% din voturi, potrivit rezultatelor parțiale ale alegerilor parlamentare 2020.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a fost înființată, în septembrie 2019, de George Simion, cunoscut ca fondator al platformei Acțiunea 2012 care militează pentru unirea cu Republica Moldova. Co-președinte al partidului este Claudiu Târziu, care a candidat la Primăria Capitalei la alegerile locale din 27 septembrie.

Alianța pentru Unirea Românilor se definește ca un partid care își propune „să fie rezultatul unificării forțelor românești care urmăresc să servească interesele poporului român”, iar doctrina AUR „se sprijină pe patru piloni: familia, patria, credința, libertatea”.

Ultimele stiri

  • Criza forţei de muncă în România, rezolvată cu lucrătorii asiatici. Cine sunt oamenii care trăiesc în cartierul Komitat București Sud
  • Unde este Poiana Narciselor, peisajul de vis pe care românii îl caută pentru o vacanţă ca de neuitat
  • Imagini apocaliptice, cu sute de mii de pești morți, pe o suprafață de sute de hectare. Căldura, ucigaşul silenţios (VIDEO)
  • Florin Călinescu, atac dur la Klaus Iohannis: „Să ții un post blocat 27 de ani, asta este o mizerie…”
  • Românii care se aleg cu pensii mai mari cu 1.500 lei, după recalcularea de la 1 septembrie 2024
  • Meteorologii ANM anunţă, după ploi şi vijelii, canicula în mijlocul lunii mai. Zonele afectate
  • Cutremur în România, marți dimineață/Ce magnitudine a avut seismul din 7 mai
  • Motivul pentru care Guvernul e la un pas să „îngheţe” salariile şi pensiile. Anul electoral îi încurcă mult
  • Cinci muncitori au murit în Sicilia, într-o stație de epurare – VIDEO
  • Israelul bombardează intens oraşul Rafah, din Fâşia Gaza, deşi Hamas a acceptat o propunere pentru un armistiţiu. Cel puţin 12 morţi (VIDEO)
  • Exit mobile version