Cauta

RECOMANDARI TV – 10 august 2011. Misiuni periculoase

Filmul e un portret izbitor al unor soldati americani care au una din cele mai primejdioase misiuni: de a dezamorsa bombe in mijlocul luptelor.

Cine Star, 22.00

Misiuni periculoase

Regia: Kathryn Bigelow

Cu: Ralph Fiennes, Guy Pearce

Atunci cand un sergent nou, James, preia comanda unei unitati super-antrenate de genisti , isi surprinde subalternii, pe Sanborn si Eldridge, aruncandu-i fara ezitari in lupta urbana de gherila. Pe masura ce echipa cauta sa supravietuiasca in stilul noului lider, orasul este aruncat intr-o stare de haos, adevaratul caracter al lui James iese la iveala, intr-un mod care ii va schimba pe toti.

HBO, 20.00

Tinta legitima

Regia: Doug Liman

Cu: Naomi Watts, Sean Penn

Valerie Plame este  agenta CIA sub acoperire a carei viata este pusa in pericol dupa ce identitatea ii este dezvaluita. Scandalul Plame a zguduit opinia publica americana, iar motivul dezvaluirii a fost un articol publicat de sotul lui Plame, care acuza in New York Times ca atacul asupra Irak-ului era nejustificat.

Cine MAX, 22.25

Cu placere

Regia: Nicole Holofcener

Cu: Catherine Keener, Amanda Peet

O femeie si sotul ei sunt vecini cu o batranica al carei apartament din New York ar urma sa fie detinut chiar de catre cuplu. In esenta, cei doi asteapta ca batrana sa moara pentru a putea sa-si revendice apartamentul, dar li se pun niste piedici de catre nepoata batranei, cu care vor relationa mai tarziu.

National Geographic, 23.00

Dezastre in aer: Disparut fara urma

Zborul 611 al China Airlines a disparut de pe radare, pur si simplu, la 20 de minute de la decolare. Apelurile din turnul de cpntrol au ramas fara raspuns. Pentru a afla care au fost cauzele tragediei,  anchetatorii trebuie sa rascoleasca adanc trecutul.

Viasat History, 21.00

Proiectul Mandela

Un documentar la fel de incitant ca un thriller politic. Aflam o multime de amanunte din culisele procesului foarte greoi prin care, dupa ani si ani, guvernul sud-african de apartheid a decis eliberarea lui Nelson Mandela, cel mai consecvent aparator al drepturilor cetatenilor de culoare.

Viasat Nature, 20.00

Safari-parc

Patrundem in culisele mosiei Longleat, un parc safari cu o suprafata de peste 9000 de acri, proprietate a carismaticului lord Bath. Avem ocazia sa exploram si sa studiem de aproape viata celor 400 de creaturi care salasuiesc pe acest domeniu.

Ultimele stiri

  • Piedone, ironii la adresa lui Ciolacu: „Văd c-ai mai albit în ultima lună! Stresat? Ești bine?”
  • Are sau nu șanse Iohannis să devină secretar general al NATO? Băsescu, opinie tranșantă – VIDEO
  • Comunicat de presă DACOREX COM SRL
  • Comunicat de presă Administrație Spitalelor și Serviciilor Medicale București
  • Poza Zilei
  • Horoscop 29 aprilie 2024 – Trebuie să fiţi diplomaţi
  • Primele imagini cu ”Poarta Eroilor” iluminată. Construcția e ridicată în intersecția Eroii Revoluției din Sectorul 4 al Capitalei
  • Alege ce citești
  • Ciolacu, în campanie. Pentru Cotroceni!
  • Alexandru cel Mare smulge întregul Taiwan din ghearele comuniștilor
  • Exit mobile version