Cauta

Steaua – Dinamo, meci programat in Duminica Pastelui!

Daca tot n-a reusit sa-l demita pe selectioner, Comitetul Executiv al FRF a decis sa socheze, ieri, printr-o hotarâre unica in analele fotbalului românesc: derby-ul Steaua – Dinamo a fost programat in Dumi­nica Pastelui!

S-a ajuns la aceasta data dupa o analiza a programului din Saptamâna Mare, când vor avea loc semifinalele Cupei României, dupa cum urmeaza: Gloria Bistrita – Dinamo (miercuri, 20 aprilie) si Steaua – FC Brasov (joi, 21 aprilie). Astfel, desi atât Steaua, cât si Dinamo au acceptat sa joace partida directa sâmbata, 23 aprilie, federalii au mutat jocul pentru duminica, in special la presiunea DigiSport. Dumitru Dragomir a dorit sa le faca un favor cablistilor, de la care spera sa obtina o oferta buna pentru pachetele nevândute din drepturile tv. Credincios si cu frica de Dumnezeu, Gigi Becali s-a revoltat imediat. „In Sfânta zi de Paste, eu nu vin la niciun meci, sa fie clar! Nu ma prezint la stadion si cu asta, basta! La revedere, tata, sa fie 0-3 la masa verde, n-au decât! Pierd la fotbal, dar nu-mi pierd si sufletul!“, a reactionat finantatorul. La rândul lui, Dumitru Dragomir a dres busuiocul in stilu-i caracteristic: „Eu am luat aceasta masura din punct de vedere sportiv. Daca domnul Becali nu vrea sa joace duminica, voi face voia dânsului si se va juca sâmbata, dar sa stie si el ca Steaua nu va avea decât doua zile libere la dispozitie, pentru ca joaca joi in Cupa. Si in alte tari se joaca in ziua de Paste si vine lumea la stadion“.

Laurentiu Teodorescu

Ultimele stiri

  • Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”
  • Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?
  • Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când cumpărați vopsea din magazine
  • Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!
  • Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO
  • Telefoanele de urgență de pe autostradă au ajuns piese de muzeu. De ce e bine să te bazezi numai pe telefonul mobil, pe străzile din România
  • Cum se ţine postul negru în Vinerea Mare 2024. Rugăciunea pe care e bine să o rostești
  • Ce pensie va încasa Klaus Iohannis peste doar câteva luni. Românii care au muncit o viaţă întreagă doar visează la o astfel de „recompensă”
  • Prima noapte de distracţie la Mamaia, în sezonul estival 2024. Cum au petrecut tinerii în cluburile de fiţe
  • Bilanț cumplit după surparea unei autostrăzi, în China. Numărul morților a crescut la 36/Sunt zeci de răniți
  • Exit mobile version