Cauta

Vrea bani si numele Columbeanu

Vedeta si-a schimbat total doleantele pe care le are in urma separarii de omul de afaceri. Desi initial isi dorea un divort decent, de comun acord cu sotul sau, intre timp ea s-a razgândit complet.

Moni si Iri s-au intâlnit, ieri, la prima infatisare la tribunal in procesul de divort, unde s-au ignorat reciproc. Cei doi au dat uitarii cei cinci ani de convietuire si s-au purtat ca doi necunoscuti. Cu toate ca in momentul in care a facut primul pas spre separare, Moni nu avea nici o pretentie, planuind chiar sa revina la numele Gabor, acum, ea are cu totul alte gânduri. Vedeta a lasat deoparte bunele intentii si a scos artileria grea. In fata magistratilor, ea si-a exprimat dorinta de a fi primita la resedinta de la Izvorani si de a obtine bani de intretinere de la Irinel.
Mai mult, vedeta nu vrea sa revina la numele ei de dinaintea casatoriei, dorind sa fie in continuare doamna Columbeanu. Pus in fata acestor lucruri, Iri crede ca tactica sotiei sale poate fi catalogata drept „dragoste cu sila”.

*Irina ramâne la Irinel*

Nici varianta ca fetita sa fie acordata matusii sale, Ramona Gabor, nu a fost agreata de Columbeanu. „Un copil nu are ce cauta sub acelasi acoperis cu o persoana cu moravuri usoare”, a spus Columbeanu, la Realitatea Tv. In ciuda eforturilor depuse de vedeta pentru a-si recâstiga copilul, Tribunalul Bucuresti a hotarât ca Irina sa ramâna la tatal sau cel putin pâna pe 4 aprilie, atunci când va avea loc urmatoarea infatisare pentru disputarea custodiei fetitei, dar si a divortului.

Ioana Nechifor

Ultimele stiri

  • Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei
  • Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”
  • Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?
  • Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când cumpărați vopsea din magazine
  • Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!
  • Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO
  • Telefoanele de urgență de pe autostradă au ajuns piese de muzeu. De ce e bine să te bazezi numai pe telefonul mobil, pe străzile din România
  • Cum se ţine postul negru în Vinerea Mare 2024. Rugăciunea pe care e bine să o rostești
  • Ce pensie va încasa Klaus Iohannis peste doar câteva luni. Românii care au muncit o viaţă întreagă doar visează la o astfel de „recompensă”
  • Prima noapte de distracţie la Mamaia, în sezonul estival 2024. Cum au petrecut tinerii în cluburile de fiţe
  • Exit mobile version