Cauta

Wesley ia la FC Vaslui 48 de euro pe ora!

Dorit de CFR Cluj si de Steaua in aceasta iarna, mijlocasul brazilian a optat tot pentru FC Vaslui, grupare la care evolueaza din ianuarie 2009. Fiind un fotbalist cu certe calitati, lui Porumboiu nu i-a fost usor sa-l convinga pe Wesley Lopes sa ramâna in Moldova, dar a izbutit asta cu ceva sacrificii financiare.

Cel care poarta numarul 80 pe tricou va mai juca timp de trei ani la formatia alb-verde, cu un salariu fabulos: 420.000 de euro pe an, adica 35.000 de euro lunar sau undeva in jurul valorii de 8.000 de euro pentru fiecare saptamâna scursa. Cu acest nou salariu, Wesley Lopes a devenit cel mai bine platit fotbalist care joaca in Liga 1.

*S-au inteles in 5 minute…*

“Am primit oferte de la Steaua si CFR Cluj, insa am vorbit cinci minute cu domnul Adrian Porumboiu, care m-a convins si am batut palma imediat. Sunt fericit aici, casa mea e la Vaslui, familia mea e aici, e foarte bine“, a spus, fericit, brazilianul. Gruparea araba Al-Wasl a inaintat in vara anului trecut o oferta in valoare de 1,3 milioane de euro pentru transferul brazilianului in vârsta de 30 de ani, propunere refuzata insa de vasluieni. In ianuarie 2009, Adrian Porumboiu a dat pe Wesley Lopes suma de 400.000 de euro si, teoretic, ar fi putut face o afacere de aproape un milion de euro, dar nu s-a dispensat de fotbalist, considerându-l jucatorul-cheie al echipei sale.

*…dar nu e mai tare ca Piturca!*

In urma cu trei saptamâni, Adrian Mititelu a recunoscut ca acceptarea lui Victor Piturca la Universitatea Craiova il costa 5 euro pe minut. “Este destul de greu sa mai lucram impreuna. Nu vrea sa discute, sa ia in considerare si greselile lui, nu doar pe ale altora. Ma costa 5 euro pe minut prezenta lui Piturca la Craiova”, a afirmat patronul oltenilor. Daca facem o comparatie, observam ca Wesley ia la Vaslui in jur de 80 de eurocenti pentru fiecare minut.

Flavius Dobrescu

Ultimele stiri

  • Europenii au mai mult timp, iar americanii mai mulți bani
  • De ce vrea Macron să dea bombe nucleare Uniunii Europene
  • Țeapă sub nasul inspectorilor ANAF. Firmele și-au șters, din pix, taxele și impozitele
  • VIDEO. Imagini cu deszăpezirea pe Transfăgărășan. Drumul ar putea fi redeschis mai devreme ca de obicei
  • Becali și ai lui își bagă iar nasul în oala Stelei. Pițurcă și Tudorel Stoica, reacție imediată: „Să-și vadă de echipa lui”
  • Alertă în Capitală. Fată de 13 ani, de cetăţenie străină, căzută de la etaj/Adolescenta, dusă la spital
  • Cazul femeii tranșate: Cum NU A FĂCUT NIMIC comisarul șef de nota 1
  • Ucrainenii nu mai au opțiuni pe câmpul de luptă. Un colaps iminent?
  • Campania Kremlinului împotriva rușilor care luptă alături de Ucraina
  • De 1 Mai, pe Litoral, unii turiști fac insolație noaptea
  • Exit mobile version