Cauta

Razvan si-a scos din sarite seful!

Dupa esecul cu Franta, selectionerul Razvan Lucescu a cautat tot felul de scuze: arbitrajul, lipsa de omogenitate, valoarea adversarului si fragilitatea psihica a românilor. Hagi l-a contrat destul de dur, marti seara, la Gsp TV, iar selectionerul a intrat in direct sa-i raspunda „Regelui” tocmai de la Metz, unde Franta intâlnea Luxemburg.

Intors de la Botosani, acolo unde a asistat la meciul nationalei Under 21 cu Anglia, Mircea Sandu a luat foc, fiind deranjat de derapajele verbale ale selectionerului. Nasu era iritat inca de la Botosani, dupa ce a citit in presa declaratiile lui Razvan, referitoare la fragilitatea psihica a poporului român. Mai mult, Hagi, cu un capital de simpatie superior tânarului tehnician, l-a desfiintat pe Razvan câteva ore mai târziu: „Ma oboseste sa vad in fiecare zi ca nu se poate, ca nu suntem buni, ca nu avem… A facut mai multe greseli in ultimul interviu. Ca suntem labili psihic, ca nu mai avem nimic. Românul nu mai e bun de nimic… Dar cum au facut românii atâtea lucruri bine? Noi, cei care am muncit si am reusit, credem ca se poate”.

*Noul contract, in stand-by?*

„Ma ataci, eu spun ce simt. Imi cer scuze daca te-am jignit. Eu cred ca ne calificam la Euro 2012”, a ripostat, slab, Razvan. Ajuns acasa, spre miezul noptii, Mircea Sandu a aflat de schimbul dur de replici dintre Gica si Razvan si s-a destainuit apropiatilor ca este dezamagit de atitudinea selectionerului. Sa vedem daca se mai prelungeste contractul de care s-a vorbit atât de mult in ultimele zile.

*Razvan spune tot, diseara, la Fanatik*

Selectionerul va fi invitatul de gala al lui Horia Ivanovici, in aceasta seara, de la ora 22.00, la DigiSport, intr-o editie speciala. Razvan Lucescu va raspunde tuturor atacurilor venite dupa esecul cu Franta, la emisiunea Fanatik Show.

Flavius Dobrescu

Ultimele stiri

  • Europa, all-in pe război! România, piață de desfacere pentru vechiturile Vestului
  • Febra materiilor prime critice. UE obligă statele să răscolească pământurile
  • S-a schimbat Covidul. Autoritățile europene cer un nou vaccin
  • Cele mai recente informații despre starea de sănătate a actorului Florin Piersic, internat la Cluj
  • Anul dezastrului în energie. Dispar și sute de MW din hidro
  • Paria sau pionier? Turcia, mișcare îndrăzneață împotriva războiului Israelului din Gaza
  • Marea revenire: creșterea comerțului mondial va fi mai mult decât dublă în acest an
  • Guvernele, în foame de bani: taxele pe mașinile electrice adaugă costuri pentru cumpărători
  • Ion Iliescu, un mesaj care a cutremurat Facebook: „Le mulţumesc angajaţilor SPP, foşti şi actuali…”/Ultimele vești despre starea fostului președinte
  • Washingtonul alege momentul nepotrivit pentru a provoca China
  • Exit mobile version