Cauta

Eurovision – semifinala I: Capotele, note false, lalaiala

Prima semifinala a Eurovisionului de anul acesta a fost jalnica. Interpretari mediocre, piese compuse la minima rezistenta, siropuri, prezente caraghioase. Se pare ca editia 2010 va fi una de criza. A inspiratiei.

Din piesa polonezului Marcin Mrazinski n-am inteles nimic,
l-am vazut doar cum o stringea de git pe una dintre dansatoarele desculte.

Fatuca din Letonia, Aisha, impachetata intr-un capotel bejaliu, cinta fals si aminteste in mod frapant de fata lui Al Bundy, cind prezenta buletinul meteo.

*Moldova s-a calificat in finala*

Desi au intrat primii in concurs, prestatia moldovenilor Olia Tira&Sunstroke Project s-a dovedit concludenta, in ciuda cintecului destul de mediocru pe care l-au interpretat in limba engleza. S-au calificat si rusii Peter Nalitch&Friends care au lalait un fel de litanie glumeata. Sirbul Milan Stankovic a depasit semifinala, in ciuda frezei comice si a compozitiei lui Goran Bregovic, aflat, momentan, in relatii foarte incordate cu muza, fapt ce il determina sa se autopastiseze pina la epuizare. Cu un solo de chitara memorabil si o voce buna, reprezentantul Bosniei Herzegovina, rockerul Vukasin Brajic, merge si el mai departe.

Nu s-au bucurat de succes nici finlandezele Kuunkuiskaajat, blonde, vesele si desculte. Au cintat bine, dar nu suficient de convingator.

Islandeza Hera Björk (imbracata intr-un negligé purpuriu) are o voce pe masura celor 150 de kilograme ale sale. Si damele din backing vocals par sa fi fost alese dupa gabarit.

*Clanul Tudor face prozeliti*

Piesele cu care au cistigat semifinala albaneza Juliana Pasha si portugheza Filipa Azevedo, siropoase si banale, par a fi plagiate dupa creatia prolificilor Ionel si Andrei Tudor. In schimb, Grecia s-a calificat gratie unei melodii de taverna, interpretata de Giorgos Alkaios&Friends, in care sectiunea “Friends” a executat un fel de dans razboinic african. Echipa din Belarus, 3+2 feat Robert Wells, s-a prezentat cu pian, fluturi si cu o piesa absolut adormitoare. In seara aceasta concureaza Paula&Ovi, in semifinala a doua. Dumnezeu cu mila!

Ultimele stiri

  • Ingredientul secret pentru o friptură de miel fragedă și gustoasă/Se găsește în mai toate bucătăriile
  • Scene înspăimântătoare în SUA. Patru poliţişti ucişi şi alţi patru răniţi, într-un schimb de focuri – VIDEO
  • VIDEO cu momentul arestării. Cum a reacționat Prințul Paul de România când l-au săltat polițiștii
  • Dezvăluiri incredibile despre trecutul judecătoarei lui Vlad Pascu/„A avut concedii medicale repetate și prelungite”
  • Florin Piersic, operat de urgență. Ce a pățit marele actor
  • Citație Rugina Mariana
  • Comunicat de presă Administrație Spitalelor și Serviciilor Medicale București
  • Evoluția acțiunii Transgaz (TGN) în anul 2023
  • Horoscop 30 aprilie 2024 – Stelele vor oferi șansa de a vă îmbunătăți condițiile de viață
  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Exit mobile version