Cauta

Supa de 100 de dolari

Shoichi Fujimaki, bucatar-sef si patronul a doua restaurante din Tokio, a recreat o reteta pentru una dintre cele mai populare si mai ieftine feluri de mincare din Japonia: supa cu taitei. Considerata in general mincarea saracului, aceasta fiertura deloc pretentioasa poate fi cumparata si pe strada la preturi ce nu depasesc 10 dolari. Fujimaki insa a decis sa o reinventeze. Supa lui, desi arata la fel de banal ca si surata populara, este fiarta din peste 20 de ingrediente care, spune chef-ul, ii dau un gust unic, fiindca reprezinta: „toti cei 25 de ani ai mei de experienta condensati intr-un bol. Restaurantul meu e singurul din lume unde poate fi degustata.“ Iar clientii spun ca merita fiecare banut. Incurajat de succesul supei sale, Fujimaki spune ca va incerca sa deschida pina in august un restaurant in Los Angeles. Nu s-a hotarit cit sa le ceara americanilor pentru o portie din licoarea lui fermecata.

Ultimele stiri

  • Europenii au mai mult timp, iar americanii mai mulți bani
  • De ce vrea Macron să dea bombe nucleare Uniunii Europene
  • Țeapă sub nasul inspectorilor ANAF. Firmele și-au șters, din pix, taxele și impozitele
  • VIDEO. Imagini cu deszăpezirea pe Transfăgărășan. Drumul ar putea fi redeschis mai devreme ca de obicei
  • Becali și ai lui își bagă iar nasul în oala Stelei. Pițurcă și Tudorel Stoica, reacție imediată: „Să-și vadă de echipa lui”
  • Alertă în Capitală. Fată de 13 ani, de cetăţenie străină, căzută de la etaj/Adolescenta, dusă la spital
  • Cazul femeii tranșate: Cum NU A FĂCUT NIMIC comisarul șef de nota 1
  • Ucrainenii nu mai au opțiuni pe câmpul de luptă. Un colaps iminent?
  • Campania Kremlinului împotriva rușilor care luptă alături de Ucraina
  • De 1 Mai, pe Litoral, unii turiști fac insolație noaptea
  • Exit mobile version