Cauta

In pat cu Brigitte Bardot

Timp de decenii, au fost admirati de fani in concerte, filme sau pictoriale mai mult sau mai putin sexy. Insa instantaneele realizate in anii ’60 si ’70, de catre fotograful britanic Terry O’Neill (71 de ani), reprezinta cea mai valoroasa mostenire pe care o lasa in urma lor cele mai importante figuri din muzica si cinematografie. De asemenea, acestea sint marturia talentului si prieteniilor pe viata pe care O’Neill le-a legat cu majoritatea starurilor. Anul trecut, fotograful si-a inventariat arhiva, iar in timpul procesului a descoperit sute de fotografii, ce au stat ascunse de generatii. De la Richard Burton, care face baie, la Brigitte Bardot ce doarme profund, Terry a reusit sa imortalizeze epoca de aur a istoriei noastre culturale si sa deseneze pe fetele nostalgicilor un zimbet.

Mick Jagger se afla in cabina de schimb, in timpul turneului „Ready, Steady, Go” din 1964. Pe atunci, toata lumea ridea de vocea sa subtire si inca nu avea un ego despre care sa
vorbeasca.

Fotografia a fost realizata in 1969, in timp ce Dustin Hoffman isi renova apartamentul din New York. Nu va lasati inselati de atitudinea serioasa, actorul este de fapt un tip extrem de haios, dupa cum sustine fotograful.

Cel mai marte rol din cariera lui Rachel Welch a fost, fara indoiala, cel de travestit din comedia „Myra Breckinridge” (1970). Iar scena in care isi da jos lenjeria intima era prea buna pentru a fi ratata de O’Neill.

In 1969, Richard Burton se afla la apogeul relatiei cu Liz Taylor. La acea vreme, Burton interpreta un frizer homosexual in „Staircase”, rol ce s-a dovedit a fi o sursa interminabila de amuzament pentru Elizabeth Taylor.

Ultimele stiri

  • Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?
  • Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când cumpărați vopsea din magazine
  • Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!
  • Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO
  • Telefoanele de urgență de pe autostradă au ajuns piese de muzeu. De ce e bine să te bazezi numai pe telefonul mobil, pe străzile din România
  • Cum se ţine postul negru în Vinerea Mare 2024. Rugăciunea pe care e bine să o rostești
  • Ce pensie va încasa Klaus Iohannis peste doar câteva luni. Românii care au muncit o viaţă întreagă doar visează la o astfel de „recompensă”
  • Prima noapte de distracţie la Mamaia, în sezonul estival 2024. Cum au petrecut tinerii în cluburile de fiţe
  • Bilanț cumplit după surparea unei autostrăzi, în China. Numărul morților a crescut la 36/Sunt zeci de răniți
  • Tradiţii şi obiceiuri de Joia Mare, înainte de Paştele 2024. De ce nu se lucrează în această zi
  • Exit mobile version