Cauta

Vintu ii infunda pe Geoana si Basescu

*Dai intr-unu’, tipa doi!*

Banala si chiar plictisitoare pe alocuri, confruntarea Basescu-Geoana a “detonat” unde nimeni nu visa: in interventia avuta de Sorin Vintu in direct, la propria-i televiziune. “Preludiul” s-a consumat la intilnirea finalistilor – cind Basescu l-a scos in offsaid pe Geoana intrebindu-l ce a cautat la Vintu acasa miercuri, in plina noapte. Astfel evocat, afaceristul cu pricina a rabufnit pe postul din dotarea personala, cind a pomenit la rindul lui de frumoasele relatii de prietenie care-l leaga de Geoana – in prezent – si de Basescu – in trecut. Ce-i drept, Geoana iese mult mai cistigat din prietenia cu SOV, cita vreme s-a ales cu o noapte de relaxare, spre deosebire de Basescu – obligat sa se multumeasca doar cu o intilnire furisata intr-o parcare din Tincabesti.

*Dar sa-i dam cuvintul chiar lui Sorin Ovidiu Vintu:*

“Mircea Geoana a fost aici, era in noaptea de dinaintea dezbaterii si a venit sa se relaxeze. Repet: sintem prieteni, am palavragit o gramada. Am incercat, intr-adevar, sa-i creez o stare de relaxare, sa-l detensionez. Era incordat… a muncit mult… Mi se pare siderant, ca dupa 2004, cind la ora 3 dimineata m-am intilnit in parcare la Tincabesti cu domnul Basescu, ferindu-ne de securitatea domnului Adrian Nastase, dupa cinci ani de zile sa ajung in aceeasi situatie, sa ma feresc sa ma intilnesc cu prieteni la mine acasa, ca e 11 noaptea, ca e 12 noaptea, ca e 6 dimineata, ca sa nu dau satisfactie, sa nu dau argumente electorale unui domn care, in opinia mea, a pierdut limita rezonabilitatii”.

“Sint prieten cu Mircea Geoana de patru ani de zile. Mi-a placut de pe vremea cind era ministru de Externe. Intre mine si Geoana este o relatie de prietenie, cum tot asa a fost o relatie de colaborare perfecta intre mine si domnul Traian Basescu (…) Am convenit sa nu devoalam (prietenia Vintu-Geoana, n.r.), pentru a nu da munitie adversarilor politici ai domniei sale”.

“De cite ori am fost intrebat daca am vreo relatie sau il cunosc sau m-am intilnit cu domnul Basescu, am negat din delicatete si pentru ca nu am vrut sa intru niciodata in conflicte politice. Da, il cunosc pe domnul Basescu si am avut o relatie de colaborare pina la un anumit moment dat, cind aceste relatii s-au racit, dar nu ca urmare a prieteniei mele cu Geoana, ci din cu totul si cu totul alte motive”.

Ultimele stiri

  • Protest spontan la Registrul Comerțului București. Activitatea cu publicul, suspendată/Ce solicitări au salariații
  • Firea, candidatul PSD la Primărie, a anunțat proiectele pentru Capitală
  • Scandal de proporții în Dâmboviţa! Persoane rănite, în urma unui conflict/Poliţiştii au tras focuri de avertisment
  • Piedone, ironii la adresa lui Ciolacu: „Văd c-ai mai albit în ultima lună! Stresat? Ești bine?”
  • Are sau nu șanse Iohannis să devină secretar general al NATO? Băsescu, opinie tranșantă – VIDEO
  • Comunicat de presă DACOREX COM SRL
  • Comunicat de presă Administrație Spitalelor și Serviciilor Medicale București
  • Poza Zilei
  • Horoscop 29 aprilie 2024 – Trebuie să fiţi diplomaţi
  • Primele imagini cu ”Poarta Eroilor” iluminată. Construcția e ridicată în intersecția Eroii Revoluției din Sectorul 4 al Capitalei
  • Exit mobile version