Cauta

In turul II se trage cu dosare

Adrian Nastase si Ludovic Orban s-au dus acasa la Traian Basescu, cerindu-i acestuia sa intervina in actul Justitiei in vederea rezolvarii dosarelor lor. Asta a declarat seful statului, ieri, in interviul dat unui post de radio central. “Basescu minte”, au ripostat pesedistul si liberalul, la unison.
Traian Basescu: “Adrian Nastase a venit la mine acasa. In prima parte a mandatului. A venit pentru a gasi o solutie sa se inchida dosarul. Daca neaga, o sa am toate probele ca a facut-o. Exista inregistrarile (scriptice de intrare-iesire in resedinta – n.r.) ca m-a vizitat”, “Pe Ludovic (Orban – n.r) il framinta daca de pe Cotroceni s-a filmat accidentul cu copilul. Vroia sa stie daca poate continua minciuna ca nu a lovit copilul”.
Primul a reactionat liberalul Orban care l-a acuzat pe Basescu nu numai de minciuna dar si de incercarea de a lansa pe piata “subiecte false” – menite sa determine opinia publica sa vorbeasca despre candidatul sustinut de PDL.
Spre deosebire de liderul PNL, care a raspuns atacurilor prin intermediul presei, Nastase a preferat sa-si posteze riposta pe blogul sau: “M-a invitat la el acasa (as fi putut sa merg acolo fara sa fi fost invitat de el?) pentru a se justifica si pentru a-mi spune ca el nu da dispozitii procurorilor. La rindul meu, i-am spus ca nu-l cred si ne-am despartit, eu pastrindu-mi si acum parerea ca instructiunile respective le-a transmis prin intermediari”. Intr-un gind si o simtire cu Orban, social-democratul l-a acuzat la rindul sau pe Traian Basescu de introducerea a tot felul de “subiecte parazite”, care sa abata atentia de la nereusitele mandatului sau prezidential.

*Patriciu si SRS sint si ei bagati in seama*

Basescu nu s-a multumit doar cu tirul indreptat impotriva lui Nastase si Orban, ci a readus in actualitate si vechiul scandal legat de afaceristul Dinu Patriciu – retinut chiar, aproape o zi, de procurori in prima parte a mandatului actualului presedinte. Asa se face ca Dinu Patriciu, la pachet cu Sorin Rosca Stanescu, au fost pusi si ei pe lista neagra a celor care au intervenit pe linga seful statului solicitindu-i acestuia rezolvarea in favoarea lor a problemelor juridice cu care se confruntau.

*Candidatul Mircea Geoana se leapada de Adrian Nastase*

Deloc impresionat de necazul cazut asupra lui Nastase s-a aratat a fi Mircea Geoana. “Sa se lamureasca domnul Basescu cu domnul Nastase. Ce au facut in viata lor anterioara e problema domniilor lor. Daca dezgropam mortii de acum cinci ani de zile nu cred ca intereseaza pe cineva” – a expediat Geoana subiectul fara drept de apel si fara nicio mila fata de colegul sau.

Ultimele stiri

  • Europa, all-in pe război! România, piață de desfacere pentru vechiturile Vestului
  • Febra materiilor prime critice. UE obligă statele să răscolească pământurile
  • S-a schimbat Covidul. Autoritățile europene cer un nou vaccin
  • Cele mai recente informații despre starea de sănătate a actorului Florin Piersic, internat la Cluj
  • Anul dezastrului în energie. Dispar și sute de MW din hidro
  • Paria sau pionier? Turcia, mișcare îndrăzneață împotriva războiului Israelului din Gaza
  • Marea revenire: creșterea comerțului mondial va fi mai mult decât dublă în acest an
  • Guvernele, în foame de bani: taxele pe mașinile electrice adaugă costuri pentru cumpărători
  • Ion Iliescu, un mesaj care a cutremurat Facebook: „Le mulţumesc angajaţilor SPP, foşti şi actuali…”/Ultimele vești despre starea fostului președinte
  • Washingtonul alege momentul nepotrivit pentru a provoca China
  • Exit mobile version