Cauta

Zeci de mii de imigranți ilegali, naturalizați în Germania / Moștenirea Merkel și „întinerirea” populației

Pentru a-și întineri populația, Germania va naturaliza zeci de mii de imigranți ilegali. Berlin intenționează să își relaxeze legislația privind imigrația și să acorde azil câtorva mii de imigranți clandestini deja integrați în țară.

Germania vrea să își deschidă iar larg porțile. Pentru a contracara îmbătrânirea populației, țara  intenționează să își relaxeze legislația privind imigrația.

100 000 de persoane și-ar reînnoi periodic permisele de ședere

Iată ce pregătește ministrul german de Interne, Nancy Faeser: o nouă lege care va permite ca zeci de mii de imigranți ilegali să primească un permis de ședere în Germania. Persoanele în cauză sunt cetățeni străini care nu pot fi expulzați din cauza situației politice din țara lor de origine.

Acest lucru nu i-ar împiedica pe acești imigranți clandestini să se integreze bine în Germania și să acumuleze permise de ședere temporară pentru a locui acolo de-o manieră permanentă.

Aproximativ 100 000 de persoane și-ar reînnoi periodic permisele de ședere. Aceasta este o situație deplorabilă pentru membrii Partidului Liberal Democrat FDP. După cum relatează RTS Info, acest subiect se află în mod regulat în centrul dezbaterilor.

Deputatul FDP, Stephan Thomae, a subliniat deja că „mulți primari, mulți meseriași se plâng că expulzăm pe cine nu trebuie. Familiile bine integrate, tinerii care și-au găsit un loc de muncă, care vorbesc germana și sunt bine integrați din punct de vedere cultural, aceștia sunt cei pe care vrem să-i expulzăm”, a spus el ironic, scrie Valeurs Actuelles.

Infractorii străini sunt greu de expulzat

În ciuda acestei fermități, problema criminalității anumitor cetățeni străini nu a putut fi rezolvată: „În majoritatea cazurilor, nu putem scăpa de infractori și de persoane periculoase”, a adăugat Stephan Thomae.

În 2020, de exemplu, Oficiul Federal al Poliției Criminale din Germania (BKA) a numărat nu mai puțin de 890 de imigranți arestați sub suspiciunea de implicare în crima organizată. Această cifră a reprezentat o creștere de 76% în doar un an.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version