AcasăȘTIRI EXTERNEATENTAT în Germania! O mașină a intrat în plin în oameni, la...

ATENTAT în Germania! O mașină a intrat în plin în oameni, la Berlin! – VIDEO

Alertă în Germania O mașină a intrat în mulțime în vestul Berlinului / Un mort și 30 de răniți

Cel puțin o persoană a fost ucisă și mai multe rănite după ce o mașină , un Renault, a intrat în mulțime, în cartierul Charlottenburg din vestul capitalei Berlin, în Germania, potrivit serviciilor de urgență.

Radiodifuzorul public german rbb a anunțat că un vehicul a lovit o mulțime de oameni pe Tauenzienstrasse, în cartierul Charlottenburg din Berlin.

Cel puțin 10 răniți

Potrivit rbb, poliția berlineză a declarat că cel puțin zece persoane au fost rănite. Serviciile de urgență au declarat reporterilor că cel puțin o persoană a murit, scrie Deutsche Welle.

Purtătorul de cuvânt al poliției berlineze, Martin Dams, a declarat că incidentul a avut loc în apropierea popularului bulevard comercial Kurfuerstendamm, în vestul capitalei germane.

El a precizat că șoferul suspect al vehiculului a fost reținut. Nu era clar dacă incidentul a fost rezultatul unui accident sau dacă șoferul a intrat intenționat în mulțime, a spus Dams. Un elicopter de salvare a fost trimis la fața locului, relatează cotidianul german Bild, care menționează, de asemenea, prezența a circa 60 de pompieri și a poliției puternic înarmate.

Spectrul terorismului revine

Incidentul a avut loc aproape de locul unui atac fatal la 19 decembrie 2016, când extremistul islamist Anis Amri a deturnat un camion, l-a ucis pe șofer și apoi a intrat cu el într-o piață de Crăciun aglomerată din Breitscheidplatz. Atacul a ucis  11 persoane și a rănit alte zeci.

Știre în curs de actualizare

author avatar
Tudor Borcea
734 afisari

6 COMENTARII

  1. Astept sa apara presedintele Brandon sa ceara interzicerea automobilelor pentru a salva vietile oamenilor….

  2. „Radiodifuzorul” sau „radiodifuziunea”? Unde dracu invatati romaneste, oaie? Ah, tot Borcea. Explicabil!

    • Ghertoiule 06-08 18:38 18:38:09, meri pe zoaie.com ca aia stiu bine romeneste , sunt Asi in limba ca si tine vaccare

  3. Bai postacilor platiti, capul in pamant si joc de glezne, bai ca asta din Jermania nou-anormala sigur era un araboi sau negrisor din ala de import-export cu sloganul Aloha Snackbar !! Ha ha ha 🙂 Dar, in alta ordine de idei, pe cine plwula mea mai intereseaza de ce si cat de mult se omoara ateii aia decadent din Occidentul acela ateu si decadent ? Da bai, nici pe draku, acolo deja e care pe care, cand iesi afara pe acolo, in Jermania nou-nazista-globalista, nu stii daca mai ajungi intreg acasa, asa cum si-au luat-o in barba astia 10-11 cobai vaxxinati in cap !! Ha ha ha 🙂 Multa Sanatate, bai cobailor, si nu uitati in caz ca vedeti ceva suspect pe strada sa sunati la 22-22-22, si ziceti: Alo, eu sunt Lascarika, nu trage, domn Semaka 🙂

  4. jegmanistan unter alles: la gunoi cu voi subrasa criminala! sa va mance mahomedanii cu tot cu fulgi!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger