Cauta

VOCEA ROMANIEI la ProTV. Stefan Stan a castigat concursul! VIDEO

VOCEA ROMANIEI la ProTV. Stefan Stan a castigat concursul. In finala emisiunii concurs din seara de luni, 26 decembrie, toti cei patru participanti ramasi in competitie au interpretat duete alaturi de antrenorii lor sau un cantaret desemnat de acestia.

Stefan Stan este Vocea Romaniei. Concurentul lui Smiley a castigat concursul.

VOCEA ROMANIEI la ProTV. Finala de luni seara a debutat cu un super-cor in care toti concurentii eliminati pe parcurs au interpretat intr-un mod inedit piesa “Joy to the world”, reusind un debut extraordinar.

Apoi rand pe rand cei patru finalisti: Dragos Chircu (sustinut de Loredana), Iuliana Puschila (sustinuta de Horia Brenciu), Stefan Stan (sustinut de Smiley) si Cristian Sanda (sustinut de Marius Moga) au aratat cat de bine stiu sa cante si ca merita sa fie Vocea Romaniei. Spre deosebire de alte etape ale concursului cand interpretau doar o piesa, in finala de luni seara, concurentii au avut fiecare cate trei momente diferite, in care si-au putut demonstra maiestria.

Astfel, fiecare a putut interpreta o piesa solo la alegere, un duet cu un solist celebru si un duet cu antrenorul sau.

Stefan Stan este Vocea Romaniei: „Voi dona o mare parte din bani unei fetite!”
VOCEA ROMANIEI la ProTV. Vezi evolutia lui Stefan Stan de la inceputul concursului! VIDEO

Stefan Stan a intepretat solo piesa lui Frank Sinatra “My Way”, in duet cu Smiley cei doi au cantat hitul “Satisfaction” al celor de la Rolling Stones, iar ca solist la alegere Stefan Stan a reusit un spectacol de exceptie, alaturi de Andra cu melodia “Vivo per lei”.

“Suna bine italiana, ma bucur ca am dat tonul cu piesa pe care i-am dat-o lui Daniel Max Dragomir”, s-a felicitat singur Horia Brenciu.

“Vi s-au imbinat vocile foarte bine”, a spus Marius Moga.

Smiley s-a ridicat in picioare pentru acest duet. “Vocea lui Stefan are o personalitate extraordinara, o recunosti din mii de voci”.

“Ii multumesc Andrei ca a avut amabilitatea de a canta cu mine”, a spus Stefan Stan.

Dragos Chircu a ales sa cante de unul singur “When a man loves a woman” al lui Michael Bolton, ulterior alaturi de Loredana, “Con te partiro”, iar ca invitat acesta l-a avut pe Pepe interpretand in duet piesa “Abrazame”.

„Merita sa ingenunchezi in fata unui talent adevarat! Vocea lui Dragos Chircu este cea mai buna pe care am intalnit-o in viata mea”, l-a laudat Loredana, dupa ce a dat dovada de foarte multa senzualitate in interpretarea alaturi de concurentul sustinut.

„E o experienta de exceptie sa canti cu Loredana pe aceeasi scena. Am cantat si eu de cateva ori si stiu cum e”, a spus Smiley.

„Ingeras, ingeras, dar si ea e data dracului!” a comentat Brenciu, cu referire la Loredana. 🙂

Cristian Sanda a interpretat solo melodia “Feeling good”, iar alaturi de antrenorul sau, Marius Moga, a cantat piesa “Tot mai sus”, pentru ca invitata speciala a acestuia sa fie Felicia Filip care l-a acompaniat pe Cristian Sanda la “Adagio”, semnata Lara Fabiani.

„Am venit la Vocea Romaniei pentru Cristian Sanda, care este una din cele mai bune voci din Romania!” a spus marea soprana Felicia Filip.

Marius Moga s-a ridicat in picioare pentru a-i aplauda.

Iuliana Puschila a interpretat singura “The winner takes it all” a celor de la ABBA si alaturi de Horia Brenciu a cantat hitul din filmul Dirty Dancing “The time of my life”. Invitatii surpriza ai Iulianei au fost baietii din trupa Voltaj, alaturi de care pustoaica de 16 ani a interpretat piesa “20 de ani”, antrenorul ei dansand in picioare pe toata melodia. „Sunt un tip dinamic, ce sa-i faci”, s-a justificat Brenciu.

“Mi-a placut foarte mult alegerea lui Brenciu” a spus si Smiley. “Practic, ai avut primul tau concert cu publicul in picioare si asta, la 16 ani e o mare realizare”.

“Asa este si vreau sa le multumesc baieilor de la Voltaj”, a mentionat Iuliana.

“Ai reusit sa faci o atmosfera ca de stadion” a felicitat-o si Loredana pe cea mai tanara finalista.

Ultimele stiri

  • Europenii au mai mult timp, iar americanii mai mulți bani
  • De ce vrea Macron să dea bombe nucleare Uniunii Europene
  • Țeapă sub nasul inspectorilor ANAF. Firmele și-au șters, din pix, taxele și impozitele
  • VIDEO. Imagini cu deszăpezirea pe Transfăgărășan. Drumul ar putea fi redeschis mai devreme ca de obicei
  • Becali și ai lui își bagă iar nasul în oala Stelei. Pițurcă și Tudorel Stoica, reacție imediată: „Să-și vadă de echipa lui”
  • Alertă în Capitală. Fată de 13 ani, de cetăţenie străină, căzută de la etaj/Adolescenta, dusă la spital
  • Cazul femeii tranșate: Cum NU A FĂCUT NIMIC comisarul șef de nota 1
  • Ucrainenii nu mai au opțiuni pe câmpul de luptă. Un colaps iminent?
  • Campania Kremlinului împotriva rușilor care luptă alături de Ucraina
  • De 1 Mai, pe Litoral, unii turiști fac insolație noaptea
  • Exit mobile version