Cauta

VEZI ce bilete mai sunt disponibile la spectacolul cantaretei Lara Fabian, din 18 martie!

Admiratorii muzicii Larei Fabian mai au la dispozitie cinci categorii de bilete pentru show-ul pe care indragita solista il va sustine pe 18 martie la Sala Palatului din Capitala, incepand cu orele 20.

Cea mai ieftina categorie de bilete la cel de-al doilea concert pe care Lara Fabian il va sustine la Bucuresti s-a epuizat, anunta organizatorii. Interpreta celebrelor piese „Je t’aime” , „I will love again” sau „Caruso” a acceptat sa urce pe scena Salii Palatului si pe 18 martie, dupa ce biletele pentru primul spectacol al Larei in Romania s-au vandut intr-un timp foarte scurt de la punerea lor in vanzare.

Asa ca daca va dorit sa o ascultati live pe Lara Fabian, aflati ca mai aveti la dispozitie bilete la urmatoarele preturi: 350 lei (categoria VIP), 300 lei (categoria 1), 250 lei (categoria 2),,200 lei (categoria 3) si 150 lei (categoria 4). Biletele pot fi cumparate din Magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul, Chioscurile Adevarul, Magazinele Diverta, Magazinele Flanco, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria, Magazinul Muzica, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1. De asemenea, biletele pot fi procurate si online, pe biletoo.ro,  blt.ro, bilet.ro,  myticket.ro. Evenimentul este organizat de Project Events.

Al doilea concert Lara Fabian la Sala Palatului, la cererea publicului!

[youtube]MgICk_RTDIs[/youtube]

Ultimele stiri

  • Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”
  • Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?
  • Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când cumpărați vopsea din magazine
  • Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!
  • Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO
  • Telefoanele de urgență de pe autostradă au ajuns piese de muzeu. De ce e bine să te bazezi numai pe telefonul mobil, pe străzile din România
  • Cum se ţine postul negru în Vinerea Mare 2024. Rugăciunea pe care e bine să o rostești
  • Ce pensie va încasa Klaus Iohannis peste doar câteva luni. Românii care au muncit o viaţă întreagă doar visează la o astfel de „recompensă”
  • Prima noapte de distracţie la Mamaia, în sezonul estival 2024. Cum au petrecut tinerii în cluburile de fiţe
  • Bilanț cumplit după surparea unei autostrăzi, în China. Numărul morților a crescut la 36/Sunt zeci de răniți
  • Exit mobile version