Cauta

Vesti pentru dependenti: consumul de cafea reduce riscul aparitiei diabetului tip 2

Potrivit unui studiu recent, realizat de European Journal of Nutrition, consumul de cafea ar putea reduce riscul producerii diabetului zaharat. Potrivit cercetarilor, consumul de cafea scade cu 54% riscul dezvoltarii acestei afectiuni caracterizate prin valori crescute ale concentratiei glucozei in sange (hiperglicemie) si dezechilibrarea metabolismului. Desi a existat o serie de studii publicate in ultimii ani, care au evidentiat beneficiile potentiale ale consumului in cantitati moderate de cafea, niciodata o cercetare pe termen lung nu a confirmat eficienta cofeinei in reducerea riscului aparitiei diabetului de tip 2. De ce se intampla asta? Potrivit autorilor studiului, consumul mai mare de cafea a evidentiat niveluri serice reduse de amiloid si, implicit, inregistrarea unui potential redus pentru dezvoltarea bolii.

Ultimele stiri

  • Primele imagini cu ”Poarta Eroilor” iluminată. Construcția e ridicată în intersecția Eroii Revoluției din Sectorul 4 al Capitalei
  • Alege ce citești
  • Ciolacu, în campanie. Pentru Cotroceni!
  • Alexandru cel Mare smulge întregul Taiwan din ghearele comuniștilor
  • Macron și-a adus „gaullismul” în biroul prezidențial!
  • Publicitate de miliarde: Big Tech își revine după zilele întunecate din 2022
  • Băncile centrale, forțate să amâne reducerile ratelor dobânzilor? Cine sucește politica monetară
  • Se alege praful de democrația Occidentului!
  • Cum învrăjbește banul. Noul război de clasă socială: decalajul de bogăție între mileniali
  • Ministerul Energiei își trimite angajații la cursuri, ca să învețe lucruri elementare
  • Exit mobile version