Cauta

TSD vrea sa fie “high” si cu “fetitele” in sufragerie

Numai asta nu-i trebuia PSD-ului acum – dezbatere publica pe tema legalizarii drogurilor si a prostitutiei! Tampenie mai mare, nici ca se putea! Cand credeam ca imaginea partidului a fost suficient de avariata in urma impactului frontal cu realitatea guvernarii unei Romanii dezbinate, hop si Tineretul Social-Democrat cu ceva pofte carnale si de liniute pudrate! Ne asteptam ca o astfel de propunere sa vina mai degraba din partea useristilor progresisti, data fiind ideologia lor si valorile moderne in care cred, dar iata ca cheful de viata nu tine cont de culoarea politica.

Seful tinerilor social democrati deputatul Gabriel Petrea dovedeste ca cheful de viata nu tine de culoarea politica

Nebagati in seama de greii din partid, tinerii social-democrati isi cam fac de cap. Pesemne ca o fi fost mult praf la sedinta lor (sau ceva asemanator), detaliu insignifiant, ce conteaza e ca iluminatii puberi au scremut 22 de idei care vor revolutiona partidul. Da, revolutie, PSD deja are garantate cel putin 10 procente pierdute la urmatoarele alegeri daca include asa ceva in programul electoral!

Se putea sa ignoram drepturile comunitatii LGBT?

Tineri si nelinistiti, parca-s decupati dintr-o poza cu #rezistentii sorosisti din Piata Victoriei. Zau, au pana si puncte de vedere comune asupra chestiunilor care ard! Drepturile comunitatii LGBT, evident ca la ele faceam referire, doar nu v-ati fi asteptat ca social-democratii de maine sa se preocupe de lipsa infrastructurii din Romania, de calitatea profesionala a personalului didactic si medical sau de siluirea in mod voit si repetat a economiei de catre marile corporatii? Doamne, fereste, acestea sunt teme care nu pot fi dezbatute la un fum si-un dans in poala, ce naibii! „Romania, toleranta zero la discriminare” este motto-ul sub care se pleaca in lupta impotriva prejudecatilor fata de minoritatile existente in societatea moderna, progresista si globalista.

Combaterea traficului de persoane (o alta idee cufurita la brainstormingul pastilatilor) se loveste, totusi, de cerinta numarul 2 – legalizarea prostitutiei. Baieti, stim ca vreti sa fiti high si cu curvele in sufragerie, dar putina atentie, se poate?!

La Antena 3, presedintele TSD nu a vrut sa explice daca el si colegii au experimentat deja o parte dintre cele 22 de idei, desi multi ar raspunde ca da. Totusi, Gabriel Petrea (este si deputat, atentie!) s-a declarat chiar in favoarea legalizarii drogurilor in scop recreational. De ce nu, noi le-am cere obligatorii inclusiv la sedintele de Guvern si mai ales cand sunt dezbateri pe tema bugetului! „Cu drogurile usoare este o discutie mai ampla, un subiect mai sensibil. Haideti sa nu fim ipocriti, ele se consuma in randurile tinerilor, nu putem spune ca nu. Nu este un subiect de ocolit. Eu sunt de acord cu legalizarea drogurilor usoare in scop medicinal, iar dupa o discutie cu medicii, cu institutiile statului, si daca se constata o migratie a consumatorilor din zona drogurilor periculoase in cea a drogurilor usoare, as fi de acord si cu legalizarea consumului in scop recreational”. Si, in final, argumentul suprem: „Asa cum se intampla si in alte state ale lumii”. Domnule, Petrea, in alte state ale lumii se mai intampla si executii pentru posesie si consum!

Din perspectiva economica, propunerea TSD ar putea starni oaresce interes. Acum, nu stim daca programul Start-Up acopera un asemenea business, dar s-ar putea planta ceva iarba pe un hectar, in apropierea unei pensiuni populate cu fetitele cerute de Petrea. Ziua la recoltat, noaptea la produs!

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • Ciolacu, în campanie. Pentru Cotroceni!
  • Alexandru cel Mare smulge întregul Taiwan din ghearele comuniștilor
  • Macron și-a adus „gaullismul” în biroul prezidențial!
  • Publicitate de miliarde: Big Tech își revine după zilele întunecate din 2022
  • Băncile centrale, forțate să amâne reducerile ratelor dobânzilor? Cine sucește politica monetară
  • Se alege praful de democrația Occidentului!
  • Cum învrăjbește banul. Noul război de clasă socială: decalajul de bogăție între mileniali
  • Ministerul Energiei își trimite angajații la cursuri, ca să învețe lucruri elementare
  • Jocuri de putere la Moscova. Începe marea epurare?
  • Exit mobile version