Cauta

Adrian Năstase anunță sfârșitul lui Vladimir Putin! Cum va fi îndepărtat de la putere

Țările baltice își „umflă mușchii” în fața Rusiei. Decizia care-l va înfuria pe Putin

Fostul premier Adrian Năstase este de părere că preşedintele rus Vladimir Putin ar putea fi îndepărtat de la putere dacă nu va reuşi să ofere poporului său ceea ce a promis.

Comentariile făcute de Adrian Năstase la Antena 3 au venit pe fondul unor analize care arată că în urma războiului din Ucraina și a sancțiunilor asupra Rusiei rubla s-a întărit iar rușii au câștigat din vânzarea de resurse de două ori mai mulți bani în primele două luni de război decât o făceau pe timp de pace.

Adrian Năstase, despre condiţiile îndepărtării lui Putin de la putere

„Faptul că se obțin bani din petrol și gaze la un nivel mai ridicat decât înainte este clar, iar în ceea ce privește rubla paritatea este stabilită în momentul de față în mod evident de către Rusia într-un mod care nu știu cât fundament economic are și aici probabil costurile sunt legate de celelalte categorii de exporturi care sunt blocate”, a apreciat Adrian Năstase.

Fostul premier a ținut să arate că o țară nu funcționează numai pe exporturile de gaze și de petrol. Adrian Năstase a explicat că o parte din resurse se duc spre industria de apărare, iar faptul că Vladimir Putin nu va putea oferi poporului său ceea ce a promis s-ar putea să-l coste chiar viitorul său politic.

Putin va fi găsit țap ispășitor

„Multe dintre resurse nu se mai duc spre economie în general și se duc spre industria de apărare și acest lucru va duce până la urmă la o vulnerabilizare politică, la o criză politică, și eventual la anumite schimbări. Ca de obicei se va căuta un țap ispășitor, cum se întâmplă și la noi. Am văzut și zilele acestea în anumite decizii juridice ale instanțelor”, a spus fostul premier.

În opinia sa, se va căuta un țap ispășitor, iar acest fapt ar presupune în final chiar îndepărtarea de la putere a președintelui Rusiei. Mai mult, a apreciat Adrian Năstase, cei care vor veni în locul său vor căuta scuze pentru cele petrecute.

Ultimele stiri

  • PSD continuă să aloce fonduri uriașe pentru a păstra ritmul investițiilor în infrastructură
  • Horoscop luna iunie 2024 – pentru toate zodiile. Noroc şi reuşite în multe activităţi. Planurile de călătorie ţin capul de afiş
  • Românii care îşi pot pierde „leafa” din cauza noilor prevederi din Legea Pensiilor 2024. Seniorii care riscă să rămână fără bani
  • Planul Oficial al lui Sebastian Burduja pentru București, dezvăluit românilor din Capitală
  • Zile libere legale pentru români în luna iunie 2024. Cei mai mulţi au 3, dar există şi norocoşi care primesc 4
  • Veşti proaste despre Kate Middleton după anunţul că se luptă cu cancerul!
  • Traian Băsescu, avertisment pentru Klaus Iohannis: „Liderii statelor NATO se feresc să fie șantajați”
  • Guvernul României, pus la colţ! Trebuie să plătească 42 de milioane de euro către băieţii deştepţi din energie
  • Mai este profitabil să investeşti într-un apartament, în 2024? Ce câştig îţi poate aduce o afacere în imobiliare
  • Breaking News: Donald Trump, condamnat! L-au găsit vinovat în procesul cu Stormy Daniels
  • Exit mobile version