AcasăȘTIRI EXTERNEŞeful spionilor din Ucraina: "Este pregătit un puci la Moscova. Putin, grav...

Şeful spionilor din Ucraina: „Este pregătit un puci la Moscova. Putin, grav bolnav”

Țările baltice își „umflă mușchii” în fața Rusiei. Decizia care-l va înfuria pe Putin

Şeful serviciilor secrete ucrainene general-maiorul Kyrylo Budanov, a vorbit în exclusivitate pentru Sky News şi a estimat că războiul va atinge un punct de cotitură la jumătatea lunii august şi se va termina până la sfârşitul anului.

Generalul-maior Kyrylo Budanov a mai spus că o lovitură de stat pentru înlăturarea lui Vladimir Putin este deja în curs în Rusia, iar liderul rus este grav bolnav de cancer.

I-a prezis sfârşitul lui Putin

Generalul a susţinut şi că Volodimir Putin se află într-o „stare psihică şi fizică foarte proastă şi este foarte bolnav”, având cancer, dar şi alte afecţiuni. Întrebat dacă înseamnă că o lovitură de stat este în curs, Budanov a răspuns afirmativ.

„Ştim totul despre inamicul nostru. Ştim despre planurile lor aproape pe măsură ce sunt făcute”, afirmă oficialul ucrainean, adăugând că „Europa vede Rusia ca pe o mare ameninţare”, se teme de agresiunea ei.

„Ne luptăm cu Rusia de opt ani şi putem spune că această putere rusă foarte mediatizată este un mit”, dă el asigurări.

Care este tactica Rusiei?

Generalul Budanov a prezis corect când va avea loc invazia rusă atunci când alţi oficiali de la Kiev au fost public sceptici şi acum spune că este încrezător să prezică încheierea acesteia.

„Punctul de cotitură va fi în a doua parte a lunii august”, afirmă el, adăugând că „majoritatea acţiunilor de luptă active se vor fi încheiat până la sfârşitul acestui an”.

Ca urmare, vom reinstala puterea ucraineană în toate teritoriile pe care le-am pierdut, inclusiv Donbas şi Crimeea”, susţine el.

Tactica Rusiei nu s-a schimbat, în ciuda deplasării acesteia către est, spune Budanov, iar Rusia suferă pierderi uriaşe.

author avatar
Andrei Ștefan
675 afisari

28 COMENTARII

    • Cenzura si dictatura pe siteul ziare.com
      ZIARE.COM SITEUL CE INSULTA CITITORII PRIN COMENTATORII ACREDITATI PLATITI , SI INCURAJEAZA PUPINCURISMUL
      COMENTATORII ACREDITATI PUSI SA LAUDE ARTICOLELE ANALFABETILOR COPISTI

      UN SITE CARE TREBUIE EVITAT . CENZURA SI INSULTE LA COMANDA REDACTIEI
      cei ce nu posteaza DUPA REGULILE PUPIN CORISTILOR SI ADMINUL LINGAU IN CÙR SUNT STERSI SI CENZURATI
      Ziare.com CENZUREAZA SI INSULTA CITITORII
      ZIARE.COM SITEUL DE ANALFABETI CE SE DAU JURNALISTI ! COPIE ARTICOLELE SI LE POSTEAZA CU GRESELI ELEMENTARE . VA IA GREATA

    • Tot aici pe Național citisem, ca se pune de, un puci și, n Ucraina, sau c, am scârbit de jelinski și aia, acum dacă o fi și, n Rusia lui Putin rămâne sa vedem

    • Probabil mai repede, pana pe 7 octombrie! Doamne ajuta omenirea sa scape de asa un criminal!

    • Putin are zilele numarate, nu mai prinde 7 octombrie, reorienteaza-te pana nu e prea tarziu! In Iad sunt locuri limitate!

  1. Tepelus , au nevoie de el pentru negocierile de pace , are credibilitate in randul ucrainenilor , mai repede tine tu o lumanare aprinsa cand vin noaptea pe la concubina ta ,

  2. La ce nivel sa ajuns propaganda 😂😂😂😂 se vede clar ca fumează marfa buna nazi, de scoate numai idioțenii 😂😂😂. Ue cu America au trimis pana azi peste 7 miliarde chas si armament, Ucraina anunța ca a cheltuit alte 9 miliarde, urmează alte 40 de miliarde americani si 12 europene. Din războiul asta micul actor si cu nazi asta ies miliardari. Indiferent ca platesc 2000 pe zi de mercenar, ori 120 de mii ce lupta ptr Ucraina. Banii voștri sunt in buzunarele mizeriilor ăstora

    • Mizerie esti tu bolsevic barbar, nimeni nu v-a obligat sa invadati si sa omorati oameni fara nici un motiv!

      • Ma caca, ai 3 sau 4 înțepături, ca sa știm câți neuroni mai ai in creier? Unul sau doi? Ma oaie cu nume de Victor, nu ai inteles nimic. Tot ce se întâmpla este ca tu sa fii si mai sclav unor multinaționale, uitate la preț stație, magazin, utilități, tot si tot din banii tai ca si contribuabil sa plătești o taxa pe prostie americanilor pe niste praștii si pe niste tulumbe. Daca esti atat de cretinoid si membru marcant lgbt, asta nu înseamnă ca trebuie sa jignești oamenii mizerie cu fusta

  3. Felicitări șefului serviciilor ukhrainiene. Mai mult ca sigur că rușii l-au băgat în seamă intoxicările și ca urmare la Kremlin toată lumea suspectează pe toată lumea iar Putin face câte 10 arestări pe secundă. Bă da proști și boi mai sunt amerlocii ăștia. Nu mai tâmpenii îi învață pe ukhrainieni.

  4. Au luptat pana avum sa inchida totul asa dupa cum spune asta care si a pus poporul cica pt binele ue in batia tunurilor lui putin??

  5. Hai termimati cu prostiile astea.
    Bea mananca pe saturate fte si așteaptă un copil Vladimir Vladimirovici si are 80% sustinere elctora si vrea sa invade Alaska dupa Europa.

  6. Este foarte ADEVARAT ca se pregateste un PUCI militar la KIEV,… zilele lui Zelenski sunt numarete.! Ucraina NU vrea sa devina Israel.2.! in Europa.

    • Puciul din capul tau retardat, se tot invarte, cant te vei trezi – Ucraina va fi libera si cu toate teritoriile ocupate luate inapoi, iar Putin va fi ajuns de mult in Iad unde ii este locul de fapt!

      • domnule , ce tragi pe nas ? parca esti mult prea optimist…. ce zici , ne divulgi sursa ?

      • Bheeeebheeee bheaie oaia Victor. Victoras, cum stai cu umblatul in traista? Tot in fundul gradinii? Normal ca unul care isi umbla in portbagaj iubeste un alt tramvai ca actorasul Ucrainian

  7. Andrei Stefan,……pentru Seful Spionajului din Ucraina, in romaneste exista un cuvant..: SICTIR jegule .!!.

  8. Victor. TU ESTI UN SUGACI MUIST SI MATA SIFILITICA A FACUT UN EXCREMENT CA TINE , CA TE-A RATAT AVORTONULE

  9. Sa le-o dau la gurita la toti pro Putinisti si Pro Rusii
    Sa va iau nevestele la pu la

    • Cu ce? Ca tu esti cu portbagajul…. Cum sa fu ti nevestele Lu altii cand tu te fu ții in fundul gradinii. Ba esti prost, iar te lauzi cu bunurile altora? Stai linistit ca nu vrea nimeni sa te fu ta pe aici, ca nu fu tem tramvaie

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger