AcasăNewsSfârșit îngrozitor pentru un ofițer român. A murit decapitat pe o navă...

Sfârșit îngrozitor pentru un ofițer român. A murit decapitat pe o navă aflată într-un port din China

Veste cruntă pentru familia și apropiații unui marinar român.

Sindicatul Liber al Navigatorilor (SLN) a anunţat, luni seara, că un ofiţer român şi-a pierdut viaţa pe o navă aflată într-un port din China. Bărbatul a sfârșit după ce a fost lovit de două parâme, fiind decapitat.

Potrivit sursei menționate, care a transmis un mesaj prin intermediul Facebook, autorităţile din China fac cercetări cu privire la acest accident cu urmări tragice.

Drama a avut loc pe o navă aflată portul chinez Qingdao. Din păcate, victima – ofițer român – a pierit în condiții cumplite.

Lovitura puternică i-a fost fatală

Pe o navă care se afla în China, în portul Qingdao, a avut loc un tragic accident care s-a soldat cu pierderea vieții unui ofițer român.

NBP se afla la manevra pupa între două parâme încurcate care s-au întins în forță lovindu-i casca și capul acestuia. Lovitura a fost așa de puternică încât capul fost desprins de corp, decesul survenind pe loc.

Autoritățile din China și compania fac investigații în privința acestui tragic accident. Familia trebuie să primească un raport final în care să se descrie împrejurările în care a avut loc accidentul, cum s-a întâmplat și cine se face vinovat (dacă sunt vinovați)”, se menționează într-un mesaj postat pe pagina de Facebook Sindicatul Liber al Navigatorilor din Transportul Maritim.

Totodată, sursa citată a transmis și un mesaj marinarilor, cu referire la condițiile de muncă.
„Tuturor navigatorilor – mare atenție – munciți în siguranță !

Orice aspect care vă poate pune viața în pericol trebuie să o raportați sindicatului și autorităților” – s-a mai transmis în postarea datând de luni seară, 28 august.

719 afisari

21 COMENTARII

  1. e putin probabil sa apucati sa inhatzati premiul nobel(….) pt. literatura pornografica:
    incercati cu literatura pt. pace!

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Spaimă într-un bloc din Galați. O femeie a fost dusă la spital, în urma unei explozii produse într-o garsonieră

Au fost momente de spaimă pentru locuitorii unui bloc din municipiul Galați. O femeie a ajuns în grija cadrelor medicale.Pompierii au fost chemați să...

Supărare mare la o biserică din Târgu Jiu, chiar de Sfântul Andrei. A fost chemată poliția

În timp ce în alte lăcașuri de cult din țară s-au ținut slujbe în tihnă încă de la primele ore ale zilei de joi,...