AcasăNewsSfârșit îngrozitor pentru un ofițer român. A murit decapitat pe o navă...

Sfârșit îngrozitor pentru un ofițer român. A murit decapitat pe o navă aflată într-un port din China

sursa foto: Facebook/Sindicatul Liber al Navigatorilor din Transportul Maritim

Veste cruntă pentru familia și apropiații unui marinar român.

Sindicatul Liber al Navigatorilor (SLN) a anunţat, luni seara, că un ofiţer român şi-a pierdut viaţa pe o navă aflată într-un port din China. Bărbatul a sfârșit după ce a fost lovit de două parâme, fiind decapitat.

Potrivit sursei menționate, care a transmis un mesaj prin intermediul Facebook, autorităţile din China fac cercetări cu privire la acest accident cu urmări tragice.

Drama a avut loc pe o navă aflată portul chinez Qingdao. Din păcate, victima – ofițer român – a pierit în condiții cumplite.

Lovitura puternică i-a fost fatală

Pe o navă care se afla în China, în portul Qingdao, a avut loc un tragic accident care s-a soldat cu pierderea vieții unui ofițer român.

NBP se afla la manevra pupa între două parâme încurcate care s-au întins în forță lovindu-i casca și capul acestuia. Lovitura a fost așa de puternică încât capul fost desprins de corp, decesul survenind pe loc.

Autoritățile din China și compania fac investigații în privința acestui tragic accident. Familia trebuie să primească un raport final în care să se descrie împrejurările în care a avut loc accidentul, cum s-a întâmplat și cine se face vinovat (dacă sunt vinovați)”, se menționează într-un mesaj postat pe pagina de Facebook Sindicatul Liber al Navigatorilor din Transportul Maritim.

Totodată, sursa citată a transmis și un mesaj marinarilor, cu referire la condițiile de muncă.
„Tuturor navigatorilor – mare atenție – munciți în siguranță !

Orice aspect care vă poate pune viața în pericol trebuie să o raportați sindicatului și autorităților” – s-a mai transmis în postarea datând de luni seară, 28 august.

author avatar
Andrei Coman
748 afisari

21 COMENTARII

  1. e putin probabil sa apucati sa inhatzati premiul nobel(….) pt. literatura pornografica:
    incercati cu literatura pt. pace!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger