Cauta

UPDATE Accident Serban Huidu: „Nu stiu ce s-a intamplat. Imi pare rau!” VIDEO

UPDATE Conform martorilor de la fata locului, Serban Huidu a fost in stare de soc imediat dupa producerea teribilului accident. Carcotasul nu stia ce s-a intamplat si nici cum s-a produs coliziunea. Intrebat de oamenii legii sositi la locul faptei, Serban Huidu a raspuns mirat si sincer: „Imi pare rau! Nu-mi dau seama ce s-a intamplat si cum s-a intamplat!”. Toate amanuntele comportamentele ale vedetei PrimaTV indica faptul ca acesta se afla in stare de soc post-traumatic, dupa un accident atat de grav.

Un Jeep la volanul caruia s-a aflat realizatorul TV Serban Huidu a fost implicat, duminica la pranz, intr-un grav accident rutier, in urma caruia doi oameni au murit si alti 5 au fost raniti.

Serban Huidu, implicat intr-un accident rutier pe DN 1 (foto: showbiz.ro)

Serban Huidu si familia acestuia se aflau intr-un jeep care, la un moment dat, a ajuns pe contrasens si a lovit un Logan, in zona localitatii Timisul de Sus, Brasov, pe DN1, potrivit realitatea.net.

In Logan se aflau trei persoane. Soferul de 65 de ani si o femeie de 54 de ani, aflata in drepta, au murit. O a treia persoana a ajuns la spital.

Serban Huidu, sotia si copiii au ajuns la spital

Serban Huidu e constient, e la tomografie, sotia are un traumatism de glezna si o contuzie de torace”, potrivit reprezentantilor SMURD Brasov. Sotii Huidu au fost dusi la Spitalul Judetean din acest oras.

Cei doi copii ai lui Serban Huidu au fost trimisi la Spitalul de Pediatrie Brasov. Cei mici au contuzii minore si sunt speriati, au precizat medicii.

Politia confirma ca Huidu  a fost la volanul jeep-ului

Accidentul s-a produs datorita neadaptarii vitezei la carosabilul umed. In urma accidentului conducatorul auto si pasagerul din dreapta din Logan au murit, o a treia persoana din Logan a fost grav ranita. (…) Pot sa confirm ca masina era condusa de Serban Huidu. A spus ca ii pare rau si ca nu si-a dat seama ce s-a intamplat. A derapat si a patruns pe contrasens”, a declarat  Dan Ivascu, inspector principal Politia Brasov, conform RealitateaTV.

Victimele au fost transportate la spital de catre echipajele SMURD. Doua persoane au decedat. Cinci persoane au fost transportate la spital. Una  e in stare grava celelalte acuza politraumatisme”, a precizat Ciprian Streja, purtator de cuvant ISU Brasov.

Ultimele stiri

  • Europenii au mai mult timp, iar americanii mai mulți bani
  • De ce vrea Macron să dea bombe nucleare Uniunii Europene
  • Țeapă sub nasul inspectorilor ANAF. Firmele și-au șters, din pix, taxele și impozitele
  • VIDEO. Imagini cu deszăpezirea pe Transfăgărășan. Drumul ar putea fi redeschis mai devreme ca de obicei
  • Becali și ai lui își bagă iar nasul în oala Stelei. Pițurcă și Tudorel Stoica, reacție imediată: „Să-și vadă de echipa lui”
  • Alertă în Capitală. Fată de 13 ani, de cetăţenie străină, căzută de la etaj/Adolescenta, dusă la spital
  • Cazul femeii tranșate: Cum NU A FĂCUT NIMIC comisarul șef de nota 1
  • Ucrainenii nu mai au opțiuni pe câmpul de luptă. Un colaps iminent?
  • Campania Kremlinului împotriva rușilor care luptă alături de Ucraina
  • De 1 Mai, pe Litoral, unii turiști fac insolație noaptea
  • Exit mobile version