Cauta

Răsturnare de situaţie în cazul crimei de la Padina? Ce a anunţat vrăjitoarea Sidonia, mama celor trei suspecţi

Suspecții în cazul crimei de la Padina, unde un bărbat a fost ucis după mai multe lovituri de macetă, au fost reținuți pentru 24 de ore, duminică, la capătul unor audieri care au durat o jumătate de zi.

Marin Laurențiu, Marin George Armando şi Marin Louis Justin, adică cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia, au vârste între 19 și 32 de ani și fac parte dintr-una dintre cele mai temute grupări interlope din București.

Sidonia spune că fiii ei sunt nevinovaţi

Bărbatul ucis se numește Sorin Anghel, avea 41 de ani și era patronul unei firme de pază din Târgoviște. A fost omorât sub ochii soției sale. Cei trei suspecţi l-au atacat pe Sorin Anghel, iar medicii au numărat 20 de răni de macetă pe corpul bărbatului, după ce a fost ucis.

„Trebuie să se elucideze acest caz. Trebuie să se facă lumină în acest caz, pentru că copiii mei nu sunt vinovați. Vă rog, nu mai pot să intru în detalii, dar chiar am înțeles că acel individ mi-a agresat copiii și mi-a atacat copiii.

Atât vă pot spune. Mi-a tăiat copiii acel individ. Nici nu știu măcar cine este. Nu am avut de-a face cu dânsul, nu-l cunoaștem. Nu știm absolut nimic. Ce ați văzut și dumneavoastră, asta vedem și noi. La știri am văzut.

Să vedem care e problema. Ce și cum, chiar nu știu nici eu. Cu copiii n-am mai vorbit, n-am mai avut cum să iau legătura. Vreau să văd despre ce este vorba”, a declarat Sidonia, mama suspecților, pentru postul Antena 3, preluată de libertatea.ro.

Victima avea doi copii

Sorin Anghel, zis Sârbul, împlinise în urmă cu câteva zile 41 de ani. Originar din Târgoviște, era angajat la o firma de paza și avea doi copii minori, mai susţine sursa amintită.

El nu a fost singurul atacat. Cumnatul său a fost rănit și a ajuns la spitalul din Târgoviște. Alte trei femei aflate în stare de șoc au primit îngrijiri medicale. Una dintre ele este șotia bărbatului ucis.

Ultimele stiri

  • Ayatollahul Iranului amenință: „Dacă avem și cea mai mică dovadă, vom reacționa dincolo de orice imaginație!” (VIDEO)
  • Cât te costă o noapte de cazare la mare cu „Litoralul pentru toţi”. Programul, în perioada 31 mai – 20 iunie
  • Prețuri de lux la restaurantele din București. Cât costă să iei masa în oraș. De banii ăștia, faci un city-break la Milano!
  • Cu „dedicaţie” de la Guvern, pentru şoferi: benzina şi motorina se scumpesc, de la 1 iulie 2024! Cât cresc accizele
  • Descoperire misterioasă la Giza. Ce ascund piramidele egiptene
  • Băsescu, reacție tranșantă: „România reușește în ultima vreme să facă o figură de prostălăul Europei”
  • România, ţară exotică! Ce au început să cultive agricultorii noştri
  • Pompierii, în alertă! Incendiu la o magazie din Portul Constanţa. Focul se manifesta pe o suprafaţă de peste 400 de metri pătraţi
  • Breaking news: Ebrahim Raisi, președintele Iranului, a murit în accidentul de elicopter! (VIDEO)
  • Poza Zilei
  • Exit mobile version