AcasăMONDENAlex Velea și Alina Eremia au rupt tăcerea, după petrecerea la care...

Alex Velea și Alina Eremia au rupt tăcerea, după petrecerea la care un bărbat a fost ucis, la hotelul din Padina (VIDEO)

Polițiștii și procurorii au stabilit că la petrecerea la care au participat și vedete, în noaptea de sâmbătă spre duminică, s-a produs un scandal, în urma căruia un bărbat de 41 de ani a fost înjunghiat cu macetele de doi dintre cei trei indivizi suspecţi.

Indivizii fac parte dintr-un clan de interlopi cunoscut în București, Fabian, iar soția unuia dintre cei trei suspecți este din clanul Duduianu, conform stirileprotv.ro.

Alex Velea și Alina Eremia au transmis câte un mesaj

Alex Velea și Alina Eremia, care au participat la aceeași petrecere cu cei trei suspecți în cazul de crimă de la hotelul din Dâmbovița, au transmis că ei nu au fost martori la incident, ci plecaseră de la eveniment înainte să se întâmple tragedia.

„Încerc să-mi revin din starea de șoc în urma tragediei petrecute aseară la un eveniment la care am participat și eu, alături de Antonia. Referitor la informațiile apărute în presă, doresc să vă informez că nu am avut nicio legătură cu nefericitul incident. Eu doar am socializat cu toată lumea, cum fac de obicei prin prisma meseriei.

În momentul în care s-a petrecut tragedia eu eram în camera mea de hotel, dar am aflat ulterior și am fost șocat. Urăsc violența și altercațiile de orice gen. Nu-mi vine să cred că o seară în care toată lumea se simțea bine s-a terminat așa”, este mesajul transmis de Alex Velea pe Instagram.

Din păcate, ce s-a întâmplat aseară este o tragedie. Condoleanțe familiei! Pentru că s-au făcut speculații pe acest subiect în ultimele 24 de ore, precizez: au fost două evenimente în aceeași locație. Eu am fost invitată, alături de prieteni apropiați, la evenimentul organizat de hotel, care s-a terminat în jurul orei 22.

Am aflat ce s-a întâmplat la cel de-al doilea eveniment în această dimineață. Informația legată de prezența mea la audieri e falsă, nu am fost prezentă la evenimentul la care s-a întâmplat și nici nu am interacționat cu persoane implicate”, a scris Alina Eremia pe contul său de Instagram.

Scandalul a pornit de la un dans oriental

Mai multi martori au relatat polițiștilor că scandalul a pornit după ce soția victimei, bărbatul de 41 de ani din Târgoviște, s-a urcat pe scaun ca să danseze pe ritmurile orientale. Cei trei indivizi au observat-o și au început să-și dea coate, schimbând și replici care l-au deranjat pe soțul femeii.

Victima a sărit cu pumnii la unul dintre cei trei indivizi, dar acesta a scos maceta şi l-a înjunghiat de mai multe ori.

author avatar
Andrei Ștefan
1.176 afisari

4 COMENTARII

    • Corect.Din pacate sunt influencerii elevilor si tinerilor.Vai, ce „vedete’ manelizate si mediatizate !

  1. S-a urcat o femeie casatorita pe scaun sa dea din buci la un chef de interlopi….ce-ar mai fi de spus….

  2. Cocalari gretosi cei care au participat la asemenea „petrecere” pe ritmuri de manele.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger