AcasăNewsBărbat înjunghiat cu 20 de lovituri de macetă, la o petrecere de...

Bărbat înjunghiat cu 20 de lovituri de macetă, la o petrecere de fiţe, unde participau şi Alex Velea, Antonia și Alina Eremia (VIDEO)

Un bărbat de 41 de ani din Târgovişte a fost găsit înjunghiat mortal la un hotel din zona montană Padina.

Trei suspecţi în acest caz se află în custodia Poliţiei, anchetatorii afirmând că, din primele verificări, reiese că omorul s-a produs în urma unui conflict spontan.

Atacatorii, băieţii vrăjitoarei Sidonia

Victima este un bărbat în vârstă de 41 de ani care a murit în urma a 20 de loviturilor de macetă. Din primele informații, trei bărbați se află în custodia poliției și sunt suspectați că l-au atacat pe bărbat.

Cei trei fac parte din clanul Fabian, un temut clan din București. Sunt băieții vrăjitoarei Sidonia. Un clan la care anchetatorii au mai descins și anii trecuți, conform Antena 3.

Alex Velea, dus la audieri

Crima îngrozitoare a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un hotel din comuna Moroeni, județul Dâmbovița. La eveniment participau mai multe vedete printre care Alex Velea, Antonia și Alina Eremia.

Conflictul ar fi izbucnit spontan, s-ar fi certat cu victima pe tema muzicii cântate de către lăutarii de la acea petrecere. A urmat o încăierare, atât în interiorul hotelului, cât și în afara hotelului.

Pe lângă bărbatul decedat, mai există o victimă rănită la mână, susţine sursa amintită.

Polițiștii i-au prins pe susţecţi și i-au dus la audieri. La aceste audieri a ajuns și Alex Velea. Cântăreţul a fost martor ocular și se afla chiar în apropierea locului în care a avut loc agresiunea.

Artistul i-ar fi cunoscut pe cei trei agresori din București, iar aceștia chiar au publicat mai multe filmulețe de la petrecere în compania cântărețului.

author avatar
Andrei Ștefan
2.475 afisari

12 COMENTARII

  1. D-aia pleacă oameni normali din românia!…A ajuns țara asta un câmp al cocalarilor, interlopilor a golanilor!…ți-e frică să mai ieși din casă!…cu proastă ca madam Burghiu si un logoped ca ăla de la miliție e normal ca țară să fie rușinea europei…

  2. „La eveniment participau mai multe vedete printre care Alex Velea, Antonia și Alina Eremia.”
    VEDETA a fost Marilyn Monroe, nu carnatzii astia manelisti cocalari de ii enumerati in articol.

    • „Vedete” care petrec cu manelele interlopilor sunt prietenii interlopilor.
      Iar ailalti sunt „oameni de afaceri” care toaca cu maceta, au masini de lux si nu platesc impozite si taxe.
      Astia sunt uniti, organizati,au bani(negri) si vor incaleca toata politica si politia si procuratura daca nu vor fi destructurati .

  3. În China le executau ăia tot neamul.

    Și de când și pînă când alde descremenații ăia sunt vedete?

  4. Poate să explice cineva ce înseamnă vedetă în Romînia? Maneliști coclari și fufele astea de doi bani îți este scârbă de ei mai ales de parangheliile plătite de primari maneliști și inculți unde lălăee gunoile astea.

  5. Derbedeii vrăjitoarei și petrecerea țiganilor mari vedete la televiziunile din Romania

  6. @ Și că au mers cu ,,macete” la, ,,petrecere de fițe” ,? Au vrut să facă și ,,Dansul săbiilor” și s-au ”lovit” , ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger