Cauta

Ponta si Antonescu demisioneaza iar

“Amendati” de conducerea  Parlamentului, demnitarii protestatari si-au pierdut definitiv apetitul pentru legi, plen, comisii.

Parlamentarii USL i-au din nou in calcul varianta demisiei in bloc

Pentru ca joaca de-a greva nu  prea a dat rezultate, reprezentantii puterii reusind sa se mobilizeze onorabil la vot, uselistii sunt gata sa-si scrie din nou demisiile. Evident, varianta a fost readusa in discutie de Crin Antonescu si Victor Ponta care, fie vorba intre noi, oricum nu dau in branci prin Legislativ. Ca sa aiba mai mult succes in randul propriilor colegi, cei doi lideri USL au folosit drept argument decisiv atitudinea ostila a pedelistilor, amenintarile si campania de afisaj negativ.  Un semnal in acest sens a fost dat, deunazi, de pesedistul Victor Ponta care a anuntat ca el demisioneaza pe motiv de Roberta Anastase. “Eu nu ma mai intorc in Camera Deputatilor si imi voi da demisia cu totul din Camera Deputatilor, cat timp doamna Anastase ramane presedinta Camerei”, a afirmat liderul social-democrat. Ideea a fost preluata din zbor si de restul uselistilor care ar prefera sa se ocupe de campania electorala decat sa se mai joace de parlamentarii grevisti. Prin urmare posibilitatea ca uselistii sa demisioneze in grup va fi din nou discutata in forurile de conducere ale PSD si PNL.

Ungureanu, sol de pace

Pentru ca Ponta si Antonescu nu dau semne ca ar avea chef sa revina in Parlament, iar democrat-liberalilor li s-a cam acrit de fitele celor doi, problema a fost pasata in curtea lui Mihai Razvan Ungureanu. Informatia a fost confirmata de liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, care si-a exprimat speranta ca intalnirea premier – opozitie sa aiba loc in cel mai scurt timp. „S-a discutat la nivelul BPN ca va exista o invitatie din partea premierului Razvan Ungureanu, adresata opozitiei. Asteptam sa se materializeze”, a declarat Mircea Toader, precizand ca aceasta intalnire ar putea avea loc saptamana viitoare, la ea urmand sa participe si presedintele PDL Emil Boc.

Ultimele stiri

  • Europenii au mai mult timp, iar americanii mai mulți bani
  • De ce vrea Macron să dea bombe nucleare Uniunii Europene
  • Țeapă sub nasul inspectorilor ANAF. Firmele și-au șters, din pix, taxele și impozitele
  • VIDEO. Imagini cu deszăpezirea pe Transfăgărășan. Drumul ar putea fi redeschis mai devreme ca de obicei
  • Becali și ai lui își bagă iar nasul în oala Stelei. Pițurcă și Tudorel Stoica, reacție imediată: „Să-și vadă de echipa lui”
  • Alertă în Capitală. Fată de 13 ani, de cetăţenie străină, căzută de la etaj/Adolescenta, dusă la spital
  • Cazul femeii tranșate: Cum NU A FĂCUT NIMIC comisarul șef de nota 1
  • Ucrainenii nu mai au opțiuni pe câmpul de luptă. Un colaps iminent?
  • Campania Kremlinului împotriva rușilor care luptă alături de Ucraina
  • De 1 Mai, pe Litoral, unii turiști fac insolație noaptea
  • Exit mobile version