Cauta

Politistul care si-a impuscat copilul era ros de gelozie

Razbunare bolnava. Asa poate fi decris, in doar doua cuvinte, cazul politistului care si-a impuscat copilul apoi s-a sinucis. Lectia pe care a vrut sa i-o dea sotiei de care abia divortase pentru un presupus adulter s-a transformat intr-o adevarata tragedie. Politistul Marius Frantescu era fiul presedintelui PNL Mioveni. Cunoscut drept “un copil cuminte”,  politistul a lasat mai multe bilete de adio prin care incearca sa-si justifice faptele.

Mama copilului, Alina, a luat, ieri, trumpul micutului de la morga in hohote de plans. Surse din randul anchetatorilor au declarat ca baiatul, in varsta de trei ani, dormea cand politistul a pus o perna peste el si l-a impuscat in cap. Apoi, omul legii si-a tras un glont in cap. Trupurile celor doi au fost gasite de autoritati in acelasi pat. Copilul a fost gasit intr-un sac de dormit. Marius Frantescu este fiul lui Costel Frantescu, consilier local PNL in Mioveni si presedinte PNL din localitate. Costel Frantescu a refuzat sa faca orice declaratie dspre cele intamplate. Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, spune ca il cunostea pe politist drept un “copil cuminte”. O vecina a politistului spune ca omul legii parea un om echilibrat. Iesea chiar des la plimbare cu baietelul. Familia, in stare de soc, a avut nevoie de interventia medicilor, care i-a acordat primul ajutor. Parintii baietelului au divortat saptamana  trecuta la notar si au obtinut custodie comuna pentru fiul lor in varsta de 3 ani si 7 luni. Surse apropiate celor doi spun ca barbatul  o suspecta ca il inselase cu un coleg si pentru aceasta ea intentase divort. Alina are si ea 29 de ani si a fost colega de promotie la Academia de Politie cu Marius, ea lucrand ca inspector la Politia Economica. In dimineata de 3 octombrie, Alina si-a dus fiul, care avea 3 ani si 7 luni, la tatal lui, lasandu-i pe cei doi in apartamentul in care locuia Marius Frantescu.  Dupa cateva ore, femeia l-a sunat pe barbat si acesta nu a raspuns.

Ultimele stiri

  • Comunicat de presă Comuna RADOVAN
  • Europenii au mai mult timp, iar americanii mai mulți bani
  • De ce vrea Macron să dea bombe nucleare Uniunii Europene
  • Țeapă sub nasul inspectorilor ANAF. Firmele și-au șters, din pix, taxele și impozitele
  • VIDEO. Imagini cu deszăpezirea pe Transfăgărășan. Drumul ar putea fi redeschis mai devreme ca de obicei
  • Becali și ai lui își bagă iar nasul în oala Stelei. Pițurcă și Tudorel Stoica, reacție imediată: „Să-și vadă de echipa lui”
  • Alertă în Capitală. Fată de 13 ani, de cetăţenie străină, căzută de la etaj/Adolescenta, dusă la spital
  • Cazul femeii tranșate: Cum NU A FĂCUT NIMIC comisarul șef de nota 1
  • Ucrainenii nu mai au opțiuni pe câmpul de luptă. Un colaps iminent?
  • Campania Kremlinului împotriva rușilor care luptă alături de Ucraina
  • Exit mobile version