Cauta

Patronul Hexi Pharma ar fi vorbit la telefon in momentul accidentului

Anchetatorii care se ocupa de cazul accidentului de seara trecuta ar fi ajuns la concluzia ca soferul masinii vorbea la telefon cu scurta vreme inainte ca autoturismul sa se operasca intr-un pom.

Asadar, de scurta vreme, a aparut o noua ipoteza pe tema accidentului despre care se spune ca i-ar fi adus sfarsitul lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Si anume aceea ca barbatul ar fi avut o conversatie telefonica in momentul in care masina s-ar fi izbit violent de un copac de pe marginea durmului ce face legatura intre localitatile ilfovene Corbeanca si Buftea.

Din cate anunta Digi 24, Dan Condrea ar fi vorbit chiar cu partenera sa de viata, respectiv cu cea de-a doua sa sotie. La un moment dat, discutia s-ar fi intrerupt, motiv pentru care femeia ar fi incercat- fara succes- sa ia legatura cu omul de afaceri, fara sa-si imagineze ceea ce se intamplase. De altfel, telefonul afaceristului ar fi sunat insistent, seara trecuta, motiv pentru care un om al legii ar fi raspuns, explicand apelantului ca a avut loc un accident rutier.

Va reaminim ca in urma coliziunii, masina a fost avariata foarte puternic, iar barbatul aflat la volan a pierit. Cazul a fost preluat in aceasta dimineata de catre procurorii de la Parchetul Gneral, care fac cercetari referitor la infractiunea de ucidere din culpa. Trebuie precizat ca aceeasi institutie investigheaza si dosarul dezinfectantilor folositi in spitale, cei produsi de firma patronata de Dan Condrea si in cazul carora planeaza suspiciuni in privinta unor posibile diluari a concentratiei biocidelor.

sursa foto: ziare.com

Ultimele stiri

  • Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”
  • Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?
  • Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când cumpărați vopsea din magazine
  • Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!
  • Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO
  • Telefoanele de urgență de pe autostradă au ajuns piese de muzeu. De ce e bine să te bazezi numai pe telefonul mobil, pe străzile din România
  • Cum se ţine postul negru în Vinerea Mare 2024. Rugăciunea pe care e bine să o rostești
  • Ce pensie va încasa Klaus Iohannis peste doar câteva luni. Românii care au muncit o viaţă întreagă doar visează la o astfel de „recompensă”
  • Prima noapte de distracţie la Mamaia, în sezonul estival 2024. Cum au petrecut tinerii în cluburile de fiţe
  • Bilanț cumplit după surparea unei autostrăzi, în China. Numărul morților a crescut la 36/Sunt zeci de răniți
  • Exit mobile version