Cauta

„N-o sa ne sinucidem!”. Monica Macovei, sigura pe ea dupa ce a decis sa se bata cu Blaga si Udrea pentru sefia PDL

Reformistii barbati o incurajeaza pe Monica Macovei sa se incaiere cu ”buldogul” Blaga

Reformistii intra in cursa pentru presedintia PDL, cu Monica Macovei varf de lance.

Reformistii barbati o incurajeaza pe Monica Macovei sa se incaiere cu ”buldogul” Blaga

”Candidez  la conducerea PDL si suntem in echipa pentru ca vrem sa reformam PDL”, a anuntat scurt Monica Macovei, adaugand si ca demersul nu are nicio legatura cu Traian Basescu: ”Decizia pe care am luat-o, am luat-o singuri si am luat-o de mult timp, chiar daca o facem publica astazi. Nu a semnat motiunea (Basescu – n.r.), nu este pe motiune, nu candideaza”.

Intrebata ce vor face reformistii in caz de esec, Macovei a evitat sa spuna daca grupul va ramane sau nu in PDL: ”N-o sa ne sinucidem, suntem oameni in toata firea. O sa ne luptam mai departe pentru principiile in care credem”. Prezent la depunerea motiunii, Sever Voinescu a sustinut si el ca reformistii intra in lupta cu gandul de construi o dreapta ”viguroasa”, capabila sa stopeze socializarea Romaniei: ”O facem pentru ca acum, mai mult ca niciodata, a sosit vremea responsabilitatii. Am primit foarte multe mesaje de la cei care asteapta constituirea unei drepte viguroase. PDL are multe de aparat si mai putin de lepadat. Suntem aici pentru ca vrem sa-i dam viitor, unitate si sa aparam tara de doctrina socialista”.

Udrea, gata sa readuca PDL la guvernare

Elena Udrea le promite pedelistilor ca-i va aduce din nou la putere

Candidata si ea la presedintia PDL, Elena Udrea afirma ca este pregatita sa readuca PDL la guvernare, dar un PDL puternic, nu unul ”moale”. ”Nu-mi doresc un PDL balama, nu-mi doresc un partid moale, sunt pregatita sa readuc partidul la guvernare, fie la alegerile generale, fie inainte de acestea, in varianta in care USL se va rupe. Dar vreau ca PDL sa vina la guvernare ca un aliat puternic si cu oameni puternici, demni si pregatiti sa guverneze”, precizeaza Udrea.

Ultimele stiri

  • Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?
  • Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când cumpărați vopsea din magazine
  • Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!
  • Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO
  • Telefoanele de urgență de pe autostradă au ajuns piese de muzeu. De ce e bine să te bazezi numai pe telefonul mobil, pe străzile din România
  • Cum se ţine postul negru în Vinerea Mare 2024. Rugăciunea pe care e bine să o rostești
  • Ce pensie va încasa Klaus Iohannis peste doar câteva luni. Românii care au muncit o viaţă întreagă doar visează la o astfel de „recompensă”
  • Prima noapte de distracţie la Mamaia, în sezonul estival 2024. Cum au petrecut tinerii în cluburile de fiţe
  • Bilanț cumplit după surparea unei autostrăzi, în China. Numărul morților a crescut la 36/Sunt zeci de răniți
  • Tradiţii şi obiceiuri de Joia Mare, înainte de Paştele 2024. De ce nu se lucrează în această zi
  • Exit mobile version