Cauta

Mondialul burtilor pline

Numarul comenzilor online de mancare pe piata din Romania a crescut in perioada 14 iunie-15 iulie, perioada desfasurarii Campionatului Mondial de Fotbal, aproape 62 la suta au fost inregistrate in apropierea orelor de difuzare a meciurilor.

Romanii s au intrecut in comenzi online de mancare in timpul meciurilor

In topul celor mai comandate preparate in serile cu meciuri au fost mancarea chinezeasca, urmata de bucataria internationala, sandwich-uri, mancare libaneza si preparate ale bucatariei italienesti. Suporterii nu s-au rezumat doar la a comanda online mancare, ci au cumparat si bauturi care sa se potriveasca preparatelor alese. Aproximativ 63% din totalul comenzilor au inclus si bauturi, cele mai cerute fiind sucurile carbogazoase, berea si apa plata si minerala, se arata in analiza platformei online de comenzi de mancare, foodpanda.ro. Cele mai multe comenzi au fost facute in prima zi a CM, iar cel mai aglomerat interval de livrare a comenzilor a fost cel intre 19:00 – 20:00, romanii preferand sa comande mancare acasa. Suma medie cheltuita de cei care au comandat de pe platforma in timpul meciurilor a fost de circa 55 lei. Cea mai mare comanda a fost de 704 lei, a fost facuta din Bucuresti si a continut opt sortimente de pizza si apa minerala. „In timpul Campionatului Mondial de Fotbal comenzile online au crescut semnificativ, cei mai multi dintre clienti preferand sa comande acasa. De regula, suporterii aleg preparatele care se potrivesc cu berea sau cu sucurile carbogazoase, precum pizza, burgeri, sandwich-uri sau shaorma”, spune Radu Balaceanu, country manager al platformei online de comenzi de mancare.

Ultimele stiri

  • Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei
  • Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”
  • Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?
  • Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când cumpărați vopsea din magazine
  • Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!
  • Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO
  • Telefoanele de urgență de pe autostradă au ajuns piese de muzeu. De ce e bine să te bazezi numai pe telefonul mobil, pe străzile din România
  • Cum se ţine postul negru în Vinerea Mare 2024. Rugăciunea pe care e bine să o rostești
  • Ce pensie va încasa Klaus Iohannis peste doar câteva luni. Românii care au muncit o viaţă întreagă doar visează la o astfel de „recompensă”
  • Prima noapte de distracţie la Mamaia, în sezonul estival 2024. Cum au petrecut tinerii în cluburile de fiţe
  • Exit mobile version