Cauta

„Mata Hari de Rusia” a nascut un baietel

Faimoasa Anna Chapman, devenita intre timp proprietara unui lant de magazine de imbracaminte, a nascut un baietel. Zvonurile potrivit carora femeia de 33 de ani – care in 2010 era arestata in SUA, fiind acuzata de spionaj, ar fi insacinata au tot circulat in ultime vreme, insa cum Anna Vasilievna a aparut foarte rar in public, informatia n-a putut fi confirmata. Pana ieri, cand o publicatie mondena a anuntat ca Chapman a devenit mamica, nasterea avand loc intr-o clinica particulara din Moscova. „Am incercat sa pastrez acest ultim secret al meu, dar din pacate nu s-a putut. Va multumesc pentru felicitari!”, a declarat fosta agenta revistei „Paparazzi”.

Brad Pitt a platit aproape 400.000 de dolari pe o motocicleta nemteasca de razboi!

Dupa ce s-a luptat cu ei in doua filme avand ca subiect cel de-al Doilea Razboi Mondial, actorul american Brad Pitt le-a luat nazistilor si lantul de la motocicleta. De fapt, le-a luat motocicleta cu totul. Starul de la Hollywood, protagonist in lungmetrajele de succes „Ticalosi fara glorie” (2009) si „Furia: Eroi anonimi” (2014) a cumparat recent, la licitatie, o motocicleta germana, construita in 1942, pe care Wehrmacht-ul o utiliza in misiuni de recunoastere. Sotul Angelinei Jolie a platit pentru motocicleta suma de 387.000 de dolari.

Studentii „boboci” chinezi, pedepsiti pentru ca nu-si fac curat in camere!

Odata cu inceperea noului an universitar, proaspetii studenti din China au inceput si pregatirea militara, sesiune obligatorie pentru cursantii institutiilor de invatamant superior. La Colegiul Profesional de Limbi Straine din Hunan, „bobocii” care nu-si pastreaza camerele de camin curate sunt asupru sanctionati. Cei in cauza sunt fortati sa stea pret de cateva minute, sub razele fierbinti ale soarelui, inveliti in paturi, ca pedeapsa pentru lipsa lor de implicare.

Ultimele stiri

  • Casting pentru postul de antrenor la Rapid?! Între ce variante se zbat giuleștenii
  • Ingredientul secret pentru o friptură de miel fragedă și gustoasă/Se găsește în mai toate bucătăriile
  • Scene înspăimântătoare în SUA. Patru poliţişti ucişi şi alţi patru răniţi, într-un schimb de focuri – VIDEO
  • VIDEO cu momentul arestării. Cum a reacționat Prințul Paul de România când l-au săltat polițiștii
  • Dezvăluiri incredibile despre trecutul judecătoarei lui Vlad Pascu/„A avut concedii medicale repetate și prelungite”
  • Florin Piersic, operat de urgență. Ce a pățit marele actor
  • Citație Rugina Mariana
  • Comunicat de presă Administrație Spitalelor și Serviciilor Medicale București
  • Evoluția acțiunii Transgaz (TGN) în anul 2023
  • Horoscop 30 aprilie 2024 – Stelele vor oferi șansa de a vă îmbunătăți condițiile de viață
  • Exit mobile version