Cauta

Maroon 5 a tras concluzia votului: „Animals“

Duminica seara, in vreme ce portile sectiilor de votare se ferecau, Piata Constitutiei sarea in aer pe ritmurile piesei “Animals”. Maroon 5 tocmai intrase pe scena ca sa faca un concert de exceptie. Pentru cateva mii de oameni, noii primari au fost Adam Levine & Comp. Si nu a fost rau deloc…

Trupa californiana Maroon 5 a facut miile de spectatori din Piata Constitutiei sa cante refrenul unor hituri precum "Wake Up Call", "This Love" sau "Moves Like Jagger"

Show-ul celor de la Maroon 5 a inceput cu jocuri de lumini ce au electrizat publicul inainte de intrarea in scena a artistilor. Spre deosebire de majoritatea concertelor ce au avut loc in Piata Constitutiei, echipa tehnica a trupei Maroon 5 a preferat ca scena sa fie amplasata cu spatele spre Palatul Parlamentului. Piesele cunoscute ale formatiei au fost interpretate in maniera originala — diferite de formula de studio, general cunoscuta — cu interventii rock sau R&B, in cateva momente din spectacol solistul Adam Levine cantand la o chitara electrica roz-neon. Intre piese, solistul a inclus si un mic fragment dintr-o melodie clasica de Elvis Presley — „Can’t Help Falling In Love”, pe care publicul a fredonat-o. „Continuati, continuati, va iubesc!”, le-a spus el spectatorilor. A urmat „She Will Be Loved”, una dintre piesele hit Maroon 5, care in concert a avut o varianta acustica. Lista pieselor cantate de artisti a inclus „Animals”, „Stereo Hearts” si „Harder to Breathe”. Dupa o ora de show, artistii au parasit scena, pentru a reveni la „bis”, unde au cantat hiturile „Moves Like Jagger” si „Sugar” — piesa care a pus punct spectacolului. In deschiderea show-ului au cantat Antonia si Les Elephants Bizzares. Printre fanii veniti la fata locului s-au numarat vedetele noastre. Au fost vazuti: Tudor Chirila, Andra, sau Delia. Turneul sustinut de Maroon 5, „V”, a inceput in februarie anul trecut in Statele Unite ale Americii si continua in Europa.

Misca-te ca Jaegger

Maroon 5 si-a consolidat pozitia in industria muzicala ca fiind una dintre cele mai rezistente si longevive trupe ale muzicii pop. A castigat primul dintre cele trei premii Grammy din palmares, la categoria Best New Artist in 2005, si a vandut peste 17 milioane de exemplare ale albumelor in intreaga lume. In 2010, trupa a lansat cel de-al treilea album de studio, „Hands All Over”, care contine single-uri precum „Misery” si celebrul „Moves Like Jagger”. Cel mai nou album al trupei — „V” — s-a clasat pe locul I in Billboard Top 200.

Ultimele stiri

  • Firea, candidatul PSD la Primărie, a anunțat proiectele pentru Capitală
  • Scandal de proporții în Dâmboviţa! Persoane rănite, în urma unui conflict/Poliţiştii au tras focuri de avertisment
  • Piedone, ironii la adresa lui Ciolacu: „Văd c-ai mai albit în ultima lună! Stresat? Ești bine?”
  • Are sau nu șanse Iohannis să devină secretar general al NATO? Băsescu, opinie tranșantă – VIDEO
  • Comunicat de presă DACOREX COM SRL
  • Comunicat de presă Administrație Spitalelor și Serviciilor Medicale București
  • Poza Zilei
  • Horoscop 29 aprilie 2024 – Trebuie să fiţi diplomaţi
  • Primele imagini cu ”Poarta Eroilor” iluminată. Construcția e ridicată în intersecția Eroii Revoluției din Sectorul 4 al Capitalei
  • Alege ce citești
  • Exit mobile version