Cauta

Iohannis a pierdut casa din Sibiu. Mai are 5

Curtea de Apel Pitesti a decis sa respinga contestatia in anulare depusa de familia Iohannis, ceea ce inseamna ca hotararea judecatorilor brasoveni ramane definitiva: Klaus si Carmen Iohannis pierd casa care le-a adus sute de mii de euro.

Familia prezidenţială a
rămas definitiv fără
imobilul care a îmbogăţit-o

Dupa 17 ani de procese, Justitia a decis ca imobilul din centrul Sibiului a fost dobandit de Carmen si Klaus Iohannis ”cu acte false” si a anulat familiei prezidentiale dreptul de proprietar. Cu toate acestea, epopeea este departe de a se fi terminat din moment ce sentinta de ieri nu lamureste cu nimic problema banilor incasati ani de zile, drept chirie, de familia Iohannis – inclusiv din noiembrie 2015, data la care instanta din Brasov a decis, definitiv, ca sotii Iohannis nu mai sunt proprietari . Este vorba de aproximativ 60.000 de euro anual, iar conform calculelor facute de Rise Project suma totala depaseste 600.000 de euro. Deci, cu banii cum ramane? Daca imobilul a fost mostenit cu acte false de familiile Bastea si Iohannis, rezulta ca toti banii proveniti din chirie de-a lungul anilor trebuie sa revina statului – proprietarul de drept al casei. Problemele sotilor Iohannis se complica si mai mult din moment ce ei au folosit banii obtinuti din chiria pe imobilul in cauza pentru a-si cumpara alte trei imobile. Iar daca le scadem pe acestea, plus casa proaspat pierduta, din averea familiei Iohannis inseamna ca nu mai raman decat doua case – probabil apartamentele modeste de care Klaus Iohannis a pomenit public.  Toate aceste necunoscute trebuie acum lamurite de institutiile abilitate ale statului, in care un rol foarte important il are ANAF. Institutie care s-a jenat pana acum sa preia imobilul din Sibiu, asa cum il indrituia legea si sentinta instantei Brasov. De asemenea, Klaus iohannis trebuie sa renunte la obisnuita rezerva si sa-si clarifice, public de preferinta, situatia financiara, incepand din momentul in care a devenit proprietar – in parte si apoi in intregime – al casei care i-a umplut buzunarele cu sute de mii de euro. Ramane de vazut daca si legal.

Ultimele stiri

  • Europenii au mai mult timp, iar americanii mai mulți bani
  • De ce vrea Macron să dea bombe nucleare Uniunii Europene
  • Țeapă sub nasul inspectorilor ANAF. Firmele și-au șters, din pix, taxele și impozitele
  • VIDEO. Imagini cu deszăpezirea pe Transfăgărășan. Drumul ar putea fi redeschis mai devreme ca de obicei
  • Becali și ai lui își bagă iar nasul în oala Stelei. Pițurcă și Tudorel Stoica, reacție imediată: „Să-și vadă de echipa lui”
  • Alertă în Capitală. Fată de 13 ani, de cetăţenie străină, căzută de la etaj/Adolescenta, dusă la spital
  • Cazul femeii tranșate: Cum NU A FĂCUT NIMIC comisarul șef de nota 1
  • Ucrainenii nu mai au opțiuni pe câmpul de luptă. Un colaps iminent?
  • Campania Kremlinului împotriva rușilor care luptă alături de Ucraina
  • De 1 Mai, pe Litoral, unii turiști fac insolație noaptea
  • Exit mobile version