Cauta

In opt luni de mandat, primarului Robert Negoita n-a facut decat sa asmuta politistii locali asupra soferilor

Haituiti zilnic de politia locala, a carei unica misiune este sa dea amenzi de parcare pe banda rulanta, locuitorii sectorului 3 vor intra din nou in colimatorul hingherilor de masini.

Citeste si: S-a dat unda verde la ridicarea masinilor in Sectorul 3

Soferii care parcheaza neregulamentar, victime sigure pentru hingerii de masini

In opt luni de mandat, primarului Robert Negoita nu i-a dat prin cap sa incerce macar sa rezolve problema lipsei locurilor de parcare din sector. In schimb, l-a dus mintea sa asmuta politistii locali asupra soferilor care opresc neregulamentar.

Robert Negoita este acuzat ca ascunde smecheriile oamenilor din subordinea lui

Asa se face ca echipajele, care ar trebui sa vegheze la siguranta cetateanului, nu fac altceva toata ziua decat sa stea la panda in zonele aglomerate din sector si sa sporeasca bugetul prin intermediul amenzilor aplicate.

Cum insa afacerea nu implica si comisioane, Negoita a decis sa readuca in peisaj firmele care se ocupa de ridicarea masinilor. Proiectul de hotarare ”privind reglementarea activitatilor de ridicare, transport, depozitare si eliberare a vehiculelor/remorcilor stationate neregulamentar pe partea carosabila a drumurilor publice din Sectorul 3 sau pe domeniul public sau privat al Sectorului 3” va intra astazi in dezbaterea consiliului local si, cel mai probabil, va fi aprobat de gasca primarului Robert Negoita.

Contracte pe sub usa pentru firmele de casa

Interesant este ca, tot pe ordinea de zi a sedintei de astazi, a mai fost introdus un proiect de hotarare privind aprobarea concesionarii terenului situat in Bd. Camil Ressu F.N – Piata Agroalimentara Ramnicu Sarat, in vederea extinderii si modernizarii acesteia. Un proiect cu cantec, dupa cum sustine si consilierul local al PDL Inocentiu Voinea. Mai mult, acesta il acuza pe primarul sectorului 3 ca incearca sa ascunda toate nenorocirile pe care le fac oamenii din subordinea lui. ”De ce nu se face public faptul ca seful pietelor sectorului 3 se afla in arest? Au impartit o lucrare in zeci de parti mici, pentru a nu depasi plafonul pentru atribuire directa. Au ocolit astfel licitatia si au dat lucrarile unor firme de casa. Oare Robert Negoita este strain de aceste lucruri? Nu! Pentru ca seful pietelor a fost pus de el!”, a precizat Inocentiu Voinea.

Ultimele stiri

  • Cazul femeii tranșate: Cum NU A FĂCUT NIMIC comisarul șef de nota 1
  • Ucrainenii nu mai au opțiuni pe câmpul de luptă. Un colaps iminent?
  • Campania Kremlinului împotriva rușilor care luptă alături de Ucraina
  • De 1 Mai, pe Litoral, unii turiști fac insolație noaptea
  • 1 MAI, ziua în care MICII sunt la mare căutare! Unde se mănâncă cei mai buni mititei la noi în țară?
  • Poliţişti de frontieră, înjunghiaţi de traficanţii de migranţi într-o parcare de pe A1/Au fost trase mai multe focuri de armă
  • O autostradă din China s-a prăbușit. Cel puțin 19 morți/Imagini impresionante de la locul dezastrului – VIDEO
  • Zeljko Kopic: „Ei nu ar trebui să mai fie parte din clubul Dinamo!”
  • Diana Șoșoacă poate candida la Primăria Capitalei. „Răsturnare de situație! Mi s-a admis candidatura!”
  • Noi vești despre starea de sănătate a actorului Florin Piersic. Unde se află internat marele artist
  • Exit mobile version