Cauta

Imagini cu Sorin Oprescu în fața procurorilor, în Grecia! Cât ar urma să rămână în arest fostul primar al Capitalei – FOTO/VIDEO

Imagini cu Sorin Oprescu în fața procurorilor, în Grecia! Cât ar urma să rămână în arest fostul primar al Capitalei - FOTO/VIDEO

La o zi după ce s-a aflat că oamenii legii au reușit să dea de urma acestuia, în Grecia, medicul Sorin Oprescu, fostul primar al Capitalei, în cazul căruia instanța a decis condamnarea definitivă la peste 10 ani de închisoare, a ajuns miercuri în fața procurorilor din Atena.

După ce s-a anunțat în cursul zilei precedente că acesta a fost reținut în Grecia, au apărut și primele imagini cu Sorin Oprescu – de această dată în fața procurorilor greci.

Cât ar urma să rămână în arest

Postul TV Antena 3, care a și difuzat aceste imagini, anunță că medicul care a condus Primăria Capitalei rămâne în arest pentru 40 de zile. Și asta având în vedere că, indică aceeași sursă, procurorul în fața căruia a fost prezentat miercuri a decis ca pe parcursul următoarelor 40 de zile cât un complet de judecată va analiza dosarul acestuia Sorin Oprescu să rămână în arest.

(sursa foto: antena3.ro)

YouTube video player

Fusese dat în urmărire

Vă amintim că Sorin Oprescu a fost dat în urmărire, după ce polițiștii nu l-au găsit la domiciliu. S-a întâmplat în 13 mai, în ziua în care Curtea de Apel București a decis condamnarea acestuia, definitiv, la 10 ani și 8 luni de închisoare. O condamnare dublă față de cea decisă în primă instanță.

De altfel, vinerea trecută, când a devenit publică informația că a fost dat în urmărire, s-a vehiculat varianta că Oprescu nu ar mai fi fost în țară. În 17 mai s-a aflat că a fost găsit în Grecia.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version